Με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη να του κάνει ποδαρικό ξεκίνησε τις εκπομπές του για το 2020 ο Θέμης Γεωργαντάς, σε ένα «After Dark» που αποδείχθηκε πολύ ανατρεπτικό, όχι μόνο λόγω των «αδιάκριτων» ερωτήσεων που έγιναν στο τηλεοπτικό «εξομολογητήριο», αλλά και λόγω των ανατρεπτικών και ειλικρινών απαντήσεων του ηθοποιού.

NDP Photos

Γιατί εκεί ο Τσιμιτσέλης δεν είχε κανένα πρόβλημα να απαντήσει για το πώς πραγματικά νιώθει για τη σύντροφό του, Κατερίνα Γερονικολού – και ενώ ρωτήθηκε για το ποιο είναι το αγαπημένο του σημείο πάνω της:

«Το αγαπημένο μου σημείο… Νομίζω όλο το πρόσωπο της. Έχει μια τόσο θετική αύρα, θετική ενέργεια που δεν θα πω μόνο τα μάτια της. Είναι προφανές, έχει ματάρες η γυναίκα! Έχει μια γλύκα, κάτι που σε ηρεμεί», είπε ο ηθοποιός, ο οποίος μάλλον ετοιμαζόταν για κάτι πιο δύσκολο στη συνέχεια και όταν ο παρουσιαστής τον ρώτησε «πώς τα πάνε» η πρώην σύζυγος του, Βάσω Λασκαράκη και η σύντροφός του, Κατερίνα Γερονικολού.

Και η απάντηση ήρθε λίγο πιο αστραπιαία και λίγο πιο ειλικρινής απ’ ό,τι την περίμενε, ίσως, ο παρουσιαστής:  «Η Βάσω με την Κατερίνα δεν τα πάνε. Δεν έχουν επαφές. Δεν είναι σε ίδιες δουλειές, δε βρίσκονται σε κοινό περιβάλλον. Δεν έχουν κάποια επαφή για να σου πω»…