Έκπληξη μεγατόνων επιφύλασσε σήμερα το μεσημέρι ο πρόεδρος του Alpha, Δημήτρης Κοντομηνάς στην Ελένη Μενεγάκη. Ο πρόεδρος του σταθμού θέλησε να εμφανιστεί στη «βασίλισσα» του καναλιού, όπως ο ίδιος την αποκάλεσε, να κοιτάξει την κάμερα και μέσα από αυτή τους τηλεθεατές, αλλά και τους 1500 εργαζόμενους που απασχολεί και να τους πει ότι ο Alpha δεν θα κλείσει και δεν θα γίνει πραγματικότητα αυτό που επιδιώκει η κυβέρνηση.

Η Ελένη Μενεγάκη, ίσως για μοναδική φορά στα 12 χρόνια που βρίσκεται στο κανάλι, φάνηκε πως έχασε τα λόγια της και δεν ήξερε πώς να διαχειριστεί όλο αυτό που της συνέβη στον αέρα. Παρόλα αυτά μίλησε και εκείνη εξ ονόματι των εργαζομένων και ρώτησε τον Δημήτρη Κοντομηνά ποιο είναι το μέλλον του καναλιού.

Δείτε επίσης: Πρωτοφανής τηλεφωνική παρέμβαση του Δημήτρη Κοντομηνά στο Happy Day: «Ντράπηκα όσο δεν έχω ντραπεί ποτέ στην ζωή μου»

«Το κανάλι δεν πουλιέται σε τρίτους. Το κανάλι ανήκει στον κόσμο μας. Στους εργαζόμενους και σε εμένα και σε όλο τον κόσμο που ακούει τις αλήθειες και θα λέμε τις αλήθειες και δεν θα κλείσει κύριε Παππά, που ήσουν στην Αμερική και έφτιαξε και σενάρια ότι σε παρακολουθούσαμε εμείς. Αλλά κάτι κρύβεις εσύ για να φωνάζεις», είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Alpha.

Να τονίσουμε εδώ πως παρά τα όσα περνάει ο μεγάλος άντρας της Κάντζας δεν έχασε το κέφι του. «Ήρθα για να φάω εδώ σε σένα γιατί μου έκοψαν τη σύνταξη», είπε μπαίνοντας στο πλατό και έδωσε ένα φιλί και μια μεγάλη αγκαλιά στη δική του Ελένη.

Δείτε το απόσπασμα

Μετά το διαφημιστικό διάλειμμα η Ελένη Μενεγάκη τόνισε ξανά πως δεν γνώριζε για την είσοδο του Δημήτρη Κοντομηνά στην εκπομπή και μιλώντας στον Γρηγόρη Γκουντάρα ανέφερε «μη με ρωτάς τώρα αν είμαι καλά, ρώταμε μετά το τέλος της εκπομπής. Δεν ξέρω τι άλλο θα συμβεί».

Να σημειώσουμε τέλος πως ο Δήμος Βερύκιος, φίλος και στενός συνεργάτης του Δημήτρη Κοντομηνά το πρωί, στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή που συμμετέχει δήλωσε πως το μεσημέρι θα εμφανιστεί στην εκπομπή Ελένη και έχει πολλά να πει και πολλές εκπλήξεις. Δήλωση που σχολίασε και η Ελένη Μενεγάκη στην έναρξη της εκπομπής. Κανείς όμως δεν φανταζόταν αυτή την εξέλιξη…

Δείτε τις απολαυστικές αντιδράσεις μετά το διαφημιστικό διάλειμμα.

Δήλωσε τώρα συμμετοχή και τρέξε μαζί μας στο PeopleRun την Κυριακή 16 Οκτωβρίου. Κοντά μας η εκστρατεία Βγάλε Γλώσσα και το Χάρισε Ζωή για να γίνουμε εθελοντές δότες μυελού των οστών.