Ο Κώστας Σπυρόπουλος με τον Δημήτρη Σταρόβα ήταν καλεσμένοι στην Ελένη Μενεγάκη. Παρά το ότι η παρουσιάστρια δεν κάνει κίτρινες ερωτήσεις, δεν αγαπά το gossip και δε θέλει ποτέ να φέρει σε δύσκολη θέση τους καλεσμένους της ρώτησε με διακριτικότητα τι συνέβη με τον Ευθύμη Ζησάκη και το TOC TOC.

Οι ηθοποιοί θέλησαν να απαντήσουν μετά την ερώτηση της Ελένης Μενεγάκη και κυρίως όταν η παρουσιάστρια ρώτησε μήπως έπρεπε να δοθεί ακόμα μια ευκαιρία στο νεαρό ηθοποιό. «Πόσες λάθος στιγμές έχει δικαίωμα ένας άνθρωπος στη ζωή του; Δε θέλουμε ποτέ να καταδικάζουμε έναν άνθρωπο και πόσω μάλλον ένα συνάδελφο. Από την άλλη μεριά όμως υπάρχουν κάποια στάνταρς που δεν μπορείς να τα παραβλέπεις», είπε ο Κώστας Σπυρόπουλος.

Ο Δημήτρης Σταρόβας θέλησε όμως να πάρει το λόγο και να τοποθετηθεί.

«Υπάρχουν τρεις λόγοι που δε θα έπρεπε να μιλήσω για το συγκεκριμένο θέμα. Πρώτον δε μου αρέσουν τα κουτσομπολιά, δεύτερον δεν είμαι και ο πλέον συνεπής για να μιλήσω για το συγκεκριμένο θέμα και τρίτον ότι με το Ζησάκη θα είμαστε στην ίδια εκπομπή, στο Your Face Sounds Familiar. Από την άλλη εκνευρίζομαι γιατί έχω ένα κόλλημα με το ακριβές και το σωστό και τρελαίνομαι με τους ανθρώπους που είναι φυγόπονοι», είπε.

«Εγώ τον Κώστα θα τον χαρακτήριζα φιλανθρωπικό ίδρυμα. Στην αρχή μας έδωσαν συμβουλές να μην τον πάρουμε γιατί έχει κάποιο θέμα… Τον παίρνει… πέρασε ένας μήνας, έβαλε ο Κώστας μέχρι και το βοηθό του να μάθει τα λόγια δηλαδή πόσες ευκαιρίες να του δώσεις. Αν κάποιος έχει ένα θέμα υγείας να γίνουμε θυσία να βοηθήσουμε. Όταν είσαι ένα παιδί νέο, έξυπνο, ταλαντούχο και δεν έρχεσαι γιατί είσαι…», συμπλήρωσε δείχνοντας τον έντονο εκνευρισμό του αλλά και τη στεναχώρια του.

«Ελπίζω να βρει το δρόμο του», πρόσθεσε ο Κώστας Σπυρόπουλος.

Δείτε όλα όσα είπαν Σπυρόπουλος-Σταρόβας στην Ελένη