Άλλη μια Τετάρτη, το τηλεοπτικό κοινό θα συντονιστεί στη συχνότητα του Alpha για ένα συγκλονιστικό επεισόδιο της 10ης Εντολής.

Ένα ζευγάρι χάνει τον γιο του από την εκπυρσοκρότηση μιας καραμπίνας, που ο πατέρας είχε φέρει στο σπίτι για ασφάλεια. Κι ενώ προσπαθούν – χωρίς επιτυχία – να διαχειριστούν το πένθος τους, η μητέρα ανακαλύπτει πως ο γιος ήθελε να δώσει ο ίδιος τέρμα στη ζωή του… και πως ο θάνατός του μπορεί να μην είναι αυτό που φαίνεται. Στα ερωτήματα που προκύπτουν από την ανακάλυψη αυτή, αλλά και από την απόγνωσή τους, ζητούν απαντήσεις από την κόρη τους. Σύντομα θα ανακαλύψουν πως τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται. Και πως θα ήταν καλύτερα να μην είχαν αναζητήσει ποτέ την αλήθεια.

Ο Πάνος Κοκκινόπουλος σκηνοθετεί, ενώ το σενάριο υπογράφει ο Παναγιώτης Ιωσηφέλης. Το καστ συνθέτουν οι Θέμις Μπαζάκα, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Ηλιάνα Μαυρομάτη, Γιάννης Παπαδόπουλος, Λένα Παπαληγούρα, Αντώνης Σταμόπουλος, Φαίη Τζήμα.

10i edoli

10i edoli

10i edoli

10i edoli

10i edoli

10i edoli

10i edoli

Δείτε επίσης:

10η Εντολή: Τι απαντά ο Πάνος Κοκκινόπουλος στην οικογένεια της δασκάλας από τη Σαντορίνη, μετά την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων;

10η Εντολή: Το σκληρό «πρόσωπο» των ναρκωτικών μέσα από ένα συγκλονιστικό επεισόδιο

10η Εντολή: Οι συγγενείς της δασκάλας στη Σαντορίνη κατέθεσαν αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, μπλοκάροντας τη σειρά

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store