Aπό τη Φανή Πλατσατούρα

Η Εβελίνα Παπούλια είναι από αυτές τις περιπτώσεις ανθρώπων που δεν μασούν τα λόγια τους. Γι΄αυτό δεν διστάζει να απαντήσει ακόμη και σε ερωτήσεις που άλλες συνεντευξιαζόμενες θα έλεγαν «πάμε καλύτερα στην επόμενη». Ακολουθεί ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα της συνέντευξής μας στο περιοδικό People.

Έχεις χιούμορ. Φαντάζομαι ότι σου λένε συχνά πως εκ πρώτης όψεως δείχνεις αυστηρή και απόμακρη, κάτι που γνωρίζοντάς σε καλύτερα επιβεβαιώνω πως δεν ισχύει. 

Είναι αλήθεια ότι το έχω ακούσει πολλές φορές, αλλά δεν είμαι αυστηρή καθόλου. Είναι η φιγούρα μου τέτοια, το καλούπι. Δεν ξέρω, μπορεί να μου έχει μείνει κατάλοιπο από τον χορό. Γιατί οι χορεύτριες, χωρίς να το θέλουν, έχουν ένα στήσιμο σώματος και μια συμπεριφορά που μπορεί να μεταφράζεις ως «σνομπ». Αλλά δεν είμαι σνομπ, το αντίθετο. Είμαι πολύ χύμα.

Επίσης, όση ώρα μιλάς, στον νου μου έρχεται η «Μαρίνα Κουντουράτου» από τους Δυο Ξένους. Θα ήθελες να ξαναζήσεις μια τόσο σαρωτική επιτυχία;

Γιατί όχι; Ευπρόσδεκτη. Η επιτυχία των Δυο Ξένων με βρήκε ανυποψίαστη γιατί τότε ήταν όλα καινούρια. Θυμάμαι ότι με τη σειρά κλείστηκα στον εαυτό μου, έπαθα κατάθλιψη. Δεν το άντεχα όλο αυτό, ήταν κάτι πολύ έντονο. Σκέψου ότι για μια απόσταση δέκα λεπτών μπορεί να χρειαζόμουν μία ολόκληρη ώρα, από τον κόσμο που με σταματούσε συνεχώς στον δρόμο. Υπήρχε μια έκσταση. Δικαίως, γιατί ήταν ένα καλοφτιαγμένο σίριαλ. Μέχρι και σήμερα, ανάλογες κωμωδίες βγαίνουν σπάνια στην τηλεόραση.

Αυτή την περίοδο πρωταγωνιστείς στον Άνθρωπο που Γελά, του Βίκτωρος Ουγκώ, στο Εθνικό.

Ναι, έχω ενθουσιαστεί γιατί τέτοιου τύπου δουλειά δεν έχω ξανακάνει. Ο Θοδωρής Αμπαζής είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και σκηνοθέτης. Γράφει εκπληκτικές μουσικές και είναι όλο πολύ challenging.

Και από την άλλη στο Τατουάζ, στον Alpha. Πώς συνδυάζονται Εθνικό Θέατρο, τηλεόραση και «Ντάνος»;

Ο «Ντάνος» γιατί, πού κολλάει στην κουβέντα;

Γιατί πρόκειται για έναν παίκτη ριάλιτι με τον οποίο αυτή τη στιγμή παίζετε μαζί στη σειρά και έχει γίνει θέμα συζήτησης,  με αρκετούς να υποστηρίζουν ότι δεν είναι καν ηθοποιός και ουσιαστικά ρίχνει το επίπεδο. 

Αποδείχτηκε ότι δεν έριξε κανένα επίπεδο. Στην πράξη κρινόμαστε όλοι. O «Nτάνος» βγήκε από το Survivor και απέναντι από τη σειρά έπαιζε το Survivor. Άρα είναι μια έξυπνη επιλογή μάρκετινγκ…

Με τον Ανδρέα Γεωργίου θα συνεχιστεί η συνεργασία σας; Έχουν ακουστεί ήδη τα πρώτα ονόματα που «έκλεισαν» για τις νέες του σειρές.

Είναι χαρά μου να δουλεύω με τον Ανδρέα Γεωργίου, τη Βάνα Δημητρίου και τον Κούλλη Νικολάου γιατί είναι σοβαροί άνθρωποι στη δουλειά τους. Δεν έχουμε συζητήσει αν θα συνεργαστούμε μετά το τέλος του Τατουάζ. Με τον Γεωργίου έχουμε κλείσει έναν κύκλο συνεργασίας έξι χρόνων, αγαπιόμαστε πολύ, αλλά, ενδεχομένως, είναι σημαντικό το κομμάτι της ανανέωσης για όλους. Ήδη έχουμε κάνει δύο σειρές μαζί που πήγαν εξαιρετικά. Το να κάνουμε και μια τρίτη είναι λίγο δύσκολο, γιατί θα σου πει κι ο άλλος «Τι το έχετε κάνει εκεί μέσα, οικογένεια;».

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο People που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής.