Ανάμεσα σε φίλες -και φίλους-, με διάθεση ώριμα σοφή, αλλά και πολλά χαμόγελα, χιούμορ και πειράγματα, η Κατερίνα Μπέη παρουσίασε το νέο της βιβλίο με τίτλο  «Το τελευταίο reunion», που μόλις κυκλοφόρησε από την Key Books.

Στον υπέροχο κήπο του Νομισματικού Μουσείου, η ίδια μαζί με την ηθοποιό Τόνια Σωτηροπούλου και τη συγγραφέα παιδικών βιβλίων Κατρίνα Τσάνταλη, με χιούμορ και αμεσότητα, αναφέρθηκε στη συναρπαστική υπόθεση που πρακτικά παίρνει τις ηρωίδες των τριών προηγούμενων βιβλίων της και τις «αναγκάζει» να συναντηθούν για έναν σκληρό απολογισμό, ένα διαφορετικό re-union που τις φέρνει αντιμέτωπες με την πραγματική, αλλά και την πλασματική εικόνα τους, σε μια σύγκρουση με τον εαυτό τους και τους άλλους.

Ο χρόνος που περνάει, τα όνειρα και οι προσδοκίες, ο φόβος για το αύριο, ο έρωτας και η αγάπη, η αλλαγή στο σώμα και τη ψυχή… όλα περνούν γλυκά αλλά και απροσδόκητα από τις σελίδες του βιβλίου.

«Μέσα από τις σελίδες του περνούν οι έρωτες, οι ανησυχίες, οι μύχιες σκέψεις κάποιων γυναικών που πιθανόν να είμαστε κι εμείς», εξήγησε η Κατρίνα Τσάνταλη, ενώ η Τόνια Σωτηροπούλου, η οποία διατηρεί στενή φιλική σχέση με τη συγγραφέα, έκανε λόγο για το καλύτερο από τα βιβλία της Μπέη μέχρι στιγμής.

Στην παρουσίαση του βιβλίου έδωσαν το παρών ο Πέτρος Τατσόπουλος, ο Κώστας Σπυρόπουλος με τη Χριστίνα Πολίτη, η Μαρία Μπακοδήμου, η Άριελ Κωνσταντινίδη, ο σκηνοθέτης Νίκος Περράκης, η Κάτια Δέδε, η Φιόνα Γεωργιάδη, ο Ανδρέας Κωνσταντίνου και πλήθος κόσμου που παρακολουθεί εδώ και χρόνια τα συγγραφικά μονοπάτια στα οποία επιλέγει να βαδίσει η Μπέη, συγκινώντας τόσο το γυναικείο όσο και το αντρικό αναγνωστικό κοινό.

Το τελευταίο reunion

Η Τίνα -συγγραφέας σε δημιουργικό αδιέξοδο- αποφασίζει να παραιτηθεί από τις προσωπικές της φιλοδοξίες και να σώσει τον γάμο της. Η Ρέα είναι επιτυχημένη ηθοποιός, εγκλωβισμένη σε μια σαδομαζοχιστική σχέση κι η Φάνια έχοντας καταφέρει να απομακρυνθεί από την τυραννική οικογένειά της, νιώθει πως επιτέλους έχει βρει την ευτυχία στην αγκαλιά του Παύλου.

Οι τρεις γυναίκες θα συναντηθούν μετά από είκοσι χρόνια, σε ένα σχολικό reunion. Προσδοκίες και ψευδαισθήσεις θα αναμετρηθούν με την πραγματικότητα, φοβίες κι ελπίδες θα αναζωπυρωθούν ενώ αναμνήσεις και κρυφά πάθη θα ξαναζωντανέψουν.

Μια σειρά από συμπτώσεις, θα φέρει κοντά τις ζωές τους. Με ανατρεπτικό χιούμορ, τρυφερότητα και σαρκασμό θα αντιμετωπίσουν τις επίπονες αλήθειες αλλάζοντας για πάντα.

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα:

Τέλειωσε τη Νομική Αθηνών και το Δημοσιογραφικό Κολέγιο. Είναι σεναριογράφος και συγγραφέας. Εργάστηκε για δέκα χρόνια σε περιοδικά (Ταχυδρόμος, Status, HarperBazzar, Esquire, Cosmopolitan κλπ.) και στο ραδιόφωνο (Κλικ, Εν Λευκώ).

Έγραψε σενάρια για σειρές («Λούφα και Παραλλαγή», «Χρυσά Κορίτσια», «Μόνη εξ αμελείας», «Σχεδόν Ποτέ» κλπ.), ταινίες («SuccessStory», «Πέντρο Νούλα», «Η καρδιά του κτήνους», «Φούσκα», «Θηλυκή εταιρία», «Η Λίζα κι όλοι οι άλλο» κλπ.).

Έχει εκδώσει πέντε μυθιστορήματα, («Κι αν μου Κάτσει», «Επάγγελμα ερωτευμένη», «Το τετράδιο της Ευτυχίας», «Στην Χώρα του Παντού και του Πουθενά», «SuccessStory»).