«Αύγουστος του 2010. Με καλεί η Μπάγια Αντωνοπούλου στην Ερμιόνη, από την οποία κατάγεται, για να περάσουμε μαζί τις καλοκαιρινές διακοπές. Υπόψιν, την είχα γνωρίσει μόλις δύο μήνες πριν, όταν είχαμε λάβει και οι δυο μέρος στα καλλιστεία του ΑΝΤ1. Η πρότασή της με ξάφνιασε αφού δεν ήξερα καν πού πέφτει η Ερμιόνη! Ωστόσο πήρα το ΚΤΕΛ και την επισκέφθηκα.

Και περάσαμε απίστευτα ωραία: δανειζόμασταν αυτοκίνητα φίλων της για να πάμε εκδρομές και να κάνουμε μπάνιο σε όμορφες παραλίες και τα βράδια βγαίναμε στα μπαράκια της Ερμιόνης μέχρι το πρωί. Ήταν ένα από τα πιο όμορφα καλοκαίρια της ζωής μου. Σχεδίαζα να μείνω μια εβδομάδα γι΄ αυτό και έφυγα με μια μικρή βαλίτσα και παρέμεινα τελικά έναν ολόκληρο μήνα. Σε σημείο που δεν είχα ρούχα να φορέσω και δανειζόμουν δικά της. Αυτό το ταξίδι ουσιαστικά μας έφερε πιο κοντά και επισφράγισε τη φιλία και ύστερα την κουμπαριά μας. Αγάπησα την Ερμιόνη σαν να ήταν το δικό μου μέρος! Έκτοτε, την έχω επισκεφθεί πολλές φορές: Πάσχα και Καλοκαίρι».

Υ.Γ. Φυσικά ως αγαπημένα μου καλοκαίρια δεν μπορώ να μην αναφέρω και τις πρώτες διακοπές που πήγα με τον σύζυγό μου στο Μπαλί αλλά και το ταξίδι μας στην Αμερική, όπου έγινε η πρόταση γάμου.

*Διαβάστε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το Έθνος της Κυριακής