Ποιες γυναίκες θεωρεί πραγματικά καλοντυμένες ο Στέλιος Κουδουνάρης; Τι μπορεί πραγματικά να παίξει με τα νεύρα του και με τι δεν ασχολείται πια, σε ό,τι έχει να κάνει με το στυλ; Αλήθεια, τι αρέσει στον ίδιο να φοράει και πόσο μεγάλη γκαρνταρόμπα διαθέτει;

Καλεσμένος του Utopia Talks με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο, ο ταλαντούχος σχεδιαστής και κριτής του My Style Rocks αποκάλυψε το απίστευτο τρικ που χρησιμοποιεί με τις γυναίκες που συναντά στην καθημερινότητά του και προκειμένου να εμπνέεται,  μίλησε για τα ταξίδια του, την Αθήνα που λατρεύει, αλλά και τους τρόπους που βοηθούν στην καλλιέργεια της αισθητικής.

Bonus extra: αυτό που μπορεί να «κάψει» τα μάτια και των δύο κριτών του «My Style Rocks» και το αποκαλύπτουν άφοβα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

o «Utopia @ Golden Hall» είναι ένα μόνιμο, πρωτότυπο, φουτουριστικό concept showroom με trending topics σε μόδα, ομορφιά, διακόσμηση και τεχνολογία, στο ισόγειο του Golden Hall. Μέσα στο Utopia παρουσιάζονται επιλεγμένα προϊόντα από όλα τα καταστήματα του Κέντρου, σε συνδυασμό με τεχνολογικά gadgets, προσκαλώντας τους επισκέπτες να βιώσουν μία νέα εμπειρία retailtainment.

Το Utopia και ο curator του (που αλλάζει κάθε 8 με 10 εβδομάδες), εκτός από τα προϊόντα που επιλέγουν και εναλλάσσονται για να διηγηθούν στους επισκέπτες μία ξεχωριστή και εντελώς διαφορετική ιστορία, κάθε εβδομάδα υποδέχονται μία ξεχωριστή προσωπικότητα από την τέχνη, το lifestyle, το start-up community, την showbiz, τα media, τη μόδα, κλπ.

Ο καλεσμένος συνομιλεί live με τον curator σε ένα ουσιώδες και περιεκτικό «οne-on-one talk», μια κουβέντα/συνέντευξη ανοιχτή στο κοινό για να την παρακολουθήσει (και φυσικά να γνωρίσει από κοντά τον εκάστοτε καλεσμένο), ξεδιπλώνοντας έτσι μία ακόμα πτυχή του Utopia, το «Golden Hall: driving the conversation».