Ένα πολύ όμορφο μήνυμα προς όλα τα παιδιά που σε λίγες ημέρες θα επιστρέψουν στα θρανία τους θέλησε να στείλει ο Στέφανος Τσιτσιπάς το πρωί της Τετάρτης μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα ο νεαρός Έλληνας τενίστας που αυτές τις μέρες βρίσκεται στη χώρα μας, δημοσίευσε ένα κείμενο μέσω του οποίου ζητά από τα παιδιά που βλέπουν συμμαθητές τους να είναι πιο αποκομμένοι από τους υπόλοιπους ή να δέχονται κάποιου είδους bullying, να τους πλησιάσουν και να τους χαρίσουν απλόχερα ένα χαμόγελο και μερικές λέξεις.

«Μια θερμή παράκληση προς όλα τα παιδιά που θα επιστρέψουν στο σχολείο τις επόμενες μέρες. Αν βλέπετε κάποιον να δυσκολεύεται να κάνει φίλους ή να δέχεται bullying επειδή είναι ντροπαλός ή όχι τόσο καλά ντυμένος, σας παρακαλώ να επέμβετε.

Πείτε ένα γεια ή έστω χαμογελάστε τους. Ποτέ δεν ξέρετε τι μπορεί να αντιμετωπίζει το κάθε άτομο έξω από το σχολείο. Η καλοσύνη σας μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά στη ζωή κάποιου. Να είστε το άτομο που φροντίζει τους άλλους. Οι απλές χειρονομίες όπως αυτή, πάντα εκτιμώνται στη ζωή» έγραψε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς.