Το Utopia και ο curator του, Δημήτρης Αργυρόπουλος, κάθε εβδομάδα στο Golden Hall υποδέχονται έναν σημαντικό καλεσμένο και επιλέγουν μαζί να διηγηθούν στους επισκέπτες μία ξεχωριστή και εντελώς διαφορετική ιστορία.

Τι σημαίνει αυτό; Κάθε εβδομάδα μία ξεχωριστή προσωπικότητα από την τέχνη, το lifestyle, το start-up community, την showbiz, τα media, τη μόδα συνομιλεί live με τον curator σε ένα ουσιώδες και περιεκτικό «οne-on-one talk», μια κουβέντα/συνέντευξη ανοιχτή στο κοινό για να την παρακολουθήσει (και φυσικά να γνωρίσει από κοντά τον εκάστοτε καλεσμένο), ξεδιπλώνοντας έτσι μία ακόμα πτυχή του Utopia, το «Golden Hall: driving the conversation».

Η νέα θεματική του Utopia υπό την επιμέλεια του Δημήτρη Αργυρόπουλου ακούει στο όνομα “New Nomads” και σχετίζεται με τη ζωή στη φύση απολαμβάνοντας ανέσεις της πόλης, με τη διάθεση για περιπέτεια, με τη νέοαποικιακή αισθητική και με τη new-boho λογική. Όλα τα παραπάνω μπορείτε να τα εντοπίσετε σε ένα εντυπωσιακό installation στο ισόγειο του Golden Hall που θα γίνει το meeting point όλων των New Nomads της πόλης.

Αυτή την εβδομάδα στην Utopia βρέθηκε η Μπέττυ Μαγγίρα, σε μία συνέντευξη διαφορετική από κάθε άλλη, δεδομένου ότι μιλούσε σε αγαπημένο φίλο, πλαισιωμένη από αντικείμενα που την εμπνέουν, αγαπά και της θυμίζουν τη δική της διαδρομή, οπότε όλο αυτό γίνεται η αφορμή για μία διαφορετική αφήγηση.

Η ίδια στο πλαίσιο της φιλοσοφίας των σύγχρονων Nomads αποκαλύπτει τη χώρα που θα ήθελε να ζήσει, την άποψη της για το φλερτ σήμερα, τις γυναίκες, ενώ δίνει και μια συμβουλή στα κορίτσια που αναζητούν τον δρόμο τους στη ζωή.