Ηθοποιός του θεάτρου. Βρίσκεται ήδη σε περιοδεία με το “Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας” του Σαίξπηρ και απαντά στις τελευταίες φορές που έκανε κάτι συναρπαστικό, αναζωογονητικό ή απλά όμορφο.

Τελευταία φορά που…

Χόρεψες;

Πριν από κάτι μήνες στο σπίτι του κολλητού μου Γιώργου Παπαπαύλου. Βρισκόμασταν στο μπαλκόνι και συζητούσαμε, όταν ξαφνικά ακούσαμε ένα τραγούδι που μας αρέσει, δυναμώσαμε τον ήχο και αρχίσαμε να χορεύουμε. Εκεί, στο μπαλκόνι, ενώ πίναμε καφέ…

Ξέχασες τα λόγια σου πάνω στη σκηνή;

Είναι ο μεγαλύτερός μου φόβος. Κάθε φορά πριν ξεκινήσει η παράσταση, έχω την αίσθηση ότι δεν θυμάμαι τίποτα. Η πιο δύσκολη στιγμή, που ο φόβος έγινε πραγματικότητα, ήταν σε μια παράσταση, όπου απλώς περιφερόμουν στη σκηνή με την ελπίδα να θυμηθώ τι πρέπει να κάνω. Ευτυχώς, μου έπιασε το χέρι ο συνάδερφος και μου είπε μια ατάκα όλο νόημα για να με επαναφέρει.

Σου έκαναν δώρο-έκπληξη;

Πριν από αρκετό καιρό. Ήμουν πολύ κουρασμένη και ταλαιπωρημένη από τις πρόβες, όταν ξαφνικά βρέθηκα να έχω ραντεβού για μασάζ σε χάμαμ, να με περιποιούνται και να χαλαρώνω! Πραγματικά, βγήκα από εκεί άλλος άνθρωπος!

Καθυστέρησες σε ραντεβού;

Πρόσφατα. Καθυστέρησα σε ένα επαγγελματικό ραντεβού, ενώ ομολογώ ότι δεν το συνηθίζω, είκοσι λεπτά. Αυθόρμητα και σχεδόν αντανακλαστικά μού βγήκε να κάνω χιούμορ και είπα: «Συγγνώμη για την καθυστέρηση, αλλά με κυνηγούσε ένα καγκουρό»!

Διάβασες ένα ωραίο βιβλίο;

Ξαναδιάβασα τώρα τελευταία το Μονόγραμμα του Ελύτη. Όσες φορές και να το έχει διαβάσει κάποιος, πάντα ακούς και βλέπεις κάτι διαφορετικό. Κάθε φορά σε αγγίζει και κάπου πιο βαθιά…

  • Βρίσκεται σε καλοκαιρινή περιοδεία με το έργο του Σαίξπηρ «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας», σε σκηνοθεσία Αιμίλιου Χειλάκη και Μανώλη Δούνια.

ΠΗΓΗ: PEOPLE