Συγκλονιστική ιστορία που δείχνει την αληθινή φιλία!

Τελικά δεν πρέπει να είμαστε απόλυτοι για τίποτα σε αυτή τη ζωή και πάντα να αφήνουμε μία χαραμάδα ανοιχτή στην καρδιά μας για όλους! Δώδεκα γυναίκες από την Γαλλία απέδειξαν περίτρανα ότι ακόμα υπάρχει αγάπη και φιλία σε ολόκληρο τον κόσμο και γύρω μας!

Η καλή τους φίλη Gerdi McKenna, διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού, εγχειρίστηκε και ξεκίνησε θεραπείες με αποτέλεσμα να χάσει τα μαλλιά της, αλλά όχι, τις φίλες της. Γιατί το λέμε αυτό; Οι φίλες της και οι συγγενείς θέλησαν να την στηρίξουν και να της συμπαρασταθούν σε αυτή την δύσκολη δοκιμασία της ζωής της και αποφάσισαν να ξυρίσουν όλες τα μαλλιά τους, με προγραμματισμένο ραντεβού στο κομμωτήριο, για να κάνουν την GerdiMcKenna να αισθανθεί οικεία και όχι, άσχημα.

Έτσι, λοιπόν οι δώδεκα γυναίκες πιστές στο ραντεβού του κομμωτηρίου, είχαν καλέσει και φωτογράφο πριν ένα μήνα μέσω email, για να απαθανατίσει το δικό του πάρτι, ένα διαφορετικό event που σίγουρα δεν θα είχε ξανατραβήξει με την κάμερα του.

Το γύρισμα για το ξύρισμα των μαλλιών, εξελίχθηκε σε ένα πάρτι με σαμπάνιες! Όταν αντίκρισε η GerdiMcKenna τις φίλες της με ξυρισμένο κεφάλι.. δείτε την αντίδρασή της στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε ακόμα:

Καθημερινοί ήρωες: Πατέρας κουβαλάει καθημερινά τον ανάπηρο γιο του 30χλμ μέχρι το σχολείο του

Καθημερινοί ήρωες: Πυροσβέστης έσωσε με το φιλί της ζωής έναν σκύλο

Καθημερινοί ήρωες: Η πιο ξεχωριστή έννοια της φιλίας

Το People στο tablet: Κατέβασέ το κι εσύ μόνο με ένα κλικ