Μια μοναδική συναυλία που έκρυβε πολλές συγκινήσεις έδωσε το βράδυ της Παρασκευής 6 Σεπτεμβρίου στο Αρχαίο Κούριο στην Κύπρο η Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Στη σκηνή κάποια στιγμή ανέβηκε ένα νεαρό κορίτσι, η Νεφέλη που λόγω κάποιου εκ γενετής προβλήματος δεν έχει τη δυνατότητα να μιλήσει, πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε με όλη της την ψυχή ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια της ερμηνεύτριας ξεσηκώνοντας το κοινό.

Μετά το τέλος της συναυλίας, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη δημοσίευσε στην επίσημη σελίδα της στο facebook ένα βίντεο από τη συγκλονιστική αυτή στιγμή συνοδεύοντάς το με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα.

«Η μικρή Νεφέλη ήρθε σαν ελάφι στη σκηνή , μου πήρε το μικρόφωνο και με περίσσιο θάρρος τραγούδησε με ουράνια φωνή……Μας διαπέρασε ο τρόπος το πάθος της , η αποφασιστικότητα της και η λαχτάρα στο βλέμμα της. Μας γονάτισε συναισθηματικά και ταυτόχρονα μας έστειλε στο υπερπέραν …. Ήταν η πιο συγκινητική στιγμή των τελευταίων χρόνων … δεν έχει σημασία , η σημασία είναι αλλού ….. στο θαύμα της μουσικής ! Η Νεφέλη δεν μιλάει ….μόνο τραγουδάει ….Αφιερωμένο σε όλους τους ανθρώπους που στηρίζουν , πιστεύουν και ελπίζουν σε ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά τους».