Ακόμα κι αν η Δανάη Μιχαλάκη δεν ήθελε ούτε να φαντάζεται τον εαυτό της στο σανίδι, στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη, δε θα μπορούσε να το αποφύγει. Όλη της η ζωή, από πολύ μικρή, είχε αναφορές στον χώρο της υποκριτικής. Δεν είναι μόνο ο πατέρας της Γιώργος Μιχαλάκης που είναι ηθοποιός. Είναι κι ότι είχε αρκετές συναναστροφές με ανθρώπους του χώρου, φίλους και συνεργάτες του πατέρα της.

Αυτό, θέλοντας και μη, δημιουργεί ιδέες, πλάθει τη φαντασία και σου δίνει μια εικόνα ενός χώρου. Κι ο χώρος της υποκριτικής είναι άκρως γοητευτικός προς όλους όσοι τον βλέπουν απ΄έξω. Για τη Δανάη Μιχαλάκη είναι εξίσου γοητευτικός κι από τα εντός, ειδικά φέτος που είναι μέρος κι αυτή της σαρωτικής επιτυχίας της σειράς Άγριες Μέλισσες.

Εκεί η Δανάη Μιχαλάκη υποδύεται τη Δρόσω, τη μικρότερη από τις τρεις αδερφές Σταμίρη. Στην πραγματικότητα η Δανάη είναι 27 χρονών και έχει τελειώσει τη Δραματική Σχολή της Μιμής Ντενίση. Η υποκριτική ήταν για εκείνη ένας τρόπος να συνδυάζει το θέατρο και τον χορό, τις δύο μεγάλες αγάπες της. Αυτό το καταλαβαίνει κανείς αν δει τη θεατρική της πορεία που περιλαμβάνει χοροθέατρο, όπως συνέβη στην παράσταση «Tango in love the 5th element». Γενικώς, φαίνεται να έχει πάθος με τους λάτιν χορούς, αν κρίνουμε κι από τις αναρτήσεις της.

View this post on Instagram

Flamenco girl 🌹

A post shared by Danae Michalaki (@danae_michalaki) on

Ίδιο πάθος έχει και με τον σκύλο της που είναι πρωταγωνιστής στις περισσότερες φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram.

View this post on Instagram

◾Every dog must have his day!! ◾

A post shared by Danae Michalaki (@danae_michalaki) on

Το τρίτο και τελευταίο που κάνει μπαμ από τις αναρτήσεις της, είναι πως με τον μπαμπά της έχουν μια πολύ στενή σχέση. Είναι κορίτσι του μπαμπά με λίγα λόγια.

Ούσα μόλις 27 χρονών και με το παράσημο από τις Άγριες Μέλισσες στους ώμους, η Δανάη Μιχαλάκη είναι ακόμα πολύ νέα κι έχει όλο το χρόνο μπροστά της για να εμπλουτίζει τις γνώσεις μας για τις ικανότητες της και τα επιτεύγματα στη δουλειά της.