Αυτά είναι τα 2 ζευγάρια που βρέθηκαν στα φώτα της δημοσιότητας το 2015 για τις εξελίξεις στην προσωπική τους ζωή, που έγιναν Νο 1 θέμα στον πλανήτη.
Jennifer Garner-Ben Affleck
Τίτλοι  τέλους
Στις 29 Ιουνίου θα γιόρταζαν τη 10η επέτειο του γάμου τους, αλλά τελικά μία μέρα μετά το ζευγάρι ανακοίνωσε επίσημα το χωρισμό του. Όπως αποδείχθηκε πολύ σύντομα, ο λόγος ήταν η αποκάλυψη της εξωσυζυγικής σχέσης του Affleck με την 28άχρονη νταντά των παιδιών τους, ChristineOuzounian.
Christine Ouzounian
Christine Ouzounian
H 28άχρονη νταντά φερόταν να δηλώνει ερωτευμένη με τον Affleck, ο οποίος, όπως είπε  η ίδια στις φίλες της,  την πρώτη φορά  την αποπλάνησε  στο μπάνιο.  Η Ouzounian έκανε τα πάντα για να μαθευτεί η σχέση, ώστε το ζευγάρι να χωρίσει.
SEAN PENN MADONNA
Ξανά μαζί;
O γάμος της Madonna με τον Sean Penn κράτησε τέσσερα –επεισοδιακά– χρόνια και έληξε το 1989, καθώς ο ηθοποιός φέρεται να υπήρξε ιδιαίτερα βίαιος απέναντί της. Όμως, όπως φαίνεται, ποτέ ο ένας δεν ξεπέρασε τον άλλον. Μετά το χωρισμό του Penn από τη Charlize Theron, το ζευγάρι κυκλοφορεί συχνά μαζί. Ο Penn βρέθηκε σε περισσότερες από μία συναυλίες της, στα πλαίσια της «Rebel Heart» περιοδείας της, ενώ η σταρ ανεβάζει συχνά τους τελευταίους μήνες τρυφερές φωτογραφίες τους από το παρελθόν. Η τελευταία αναρτήθηκε στις 19 Δεκεμβρίου. Λίγο πριν ηMadonna είχε πάει ως μάρτυρας του Penn σε δικαστική διαμάχη του με το σκηνοθέτη Lee Daniels, τον οποίο κατηγορεί για συκοφαντική δυσφήμηση, ζητώντας 10 εκατ. δολάρια. Η σταρ κατέθεσε πως ο Penn ουδέποτε χειροδίκησε πάνω της. «Όσα λέγονταν, πως υπήρξε βίαιος απέναντί μου, είναι εξωφρενικά και αναληθή» είπε.
Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Παρασκευή, μαζί με το Πρώτο Θέμα