Αυτή η περίπτωση που θα διαβάσετε ανήκει σίγουρα στα πιο παράδοξα πράγματα της φύσης… Ο Robert O’ Bryan, είχε αφοσιωθεί αποκλειστικά στην γυναίκα του, η οποία διαγνώστηκε με καρκίνο, κάνοντας ότι μπορούσε για να την βοηθήσει να νικήσει την ασθένεια και να επανέλθει στην καθημερινότητά της.

Η τραγική ειρωνεία της υπόθεσης όμως, είναι πως ο ίδιος είχε παντελή άγνοια πως έπασχε από την ίδια ασθένεια, κάτι που έμαθε όταν βρισκόταν ήδη σε τελικό στάδιο…

zeugari 2

Ο 57χρονος ψαράς στο επάγγελμα , ανέλαβε την φροντίδα της συζύγου του Philippa, όταν νόσησε, από ένα σπάνιο σάρκωμα στο ισχίο και στον μηρό της. Ο ίδιος είχε πόνους στο στήθος, όμως πέρα από μία απλή και τυπική περιστασιακή επίσκεψη στον γιατρό, δεν υπεβλήθη ποτέ σε πλήρη εξέταση.

«Μερικές φορές δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι, γιατί ήμουν σε πολύ κακή κατάσταση. Ο Robert με τάιζε, φρόντιζε να παίρνω τα φάρμακά μου και έκανε τα πάντα στο σπίτι», δήλωσε η γυναίκα του στην Daily Mail.

zeugari 3

Με την στήριξή του, στάθηκε αξιοπρεπώς σε όλη τη φάση της χημειοθεραπείας, αλλά και σε μία σοβαρή εγχείρηση που έκανε. Και ενώ η κατάσταση της υγείας της προόδευε προς το καλύτερο, η χαρά τους ανατράπηκε, όταν πληροφορήθηκαν ότι κι εκείνος είχε επίσης καρκίνο, που είχε απλωθεί πλέον σε όλο του το σώμα.

zeugari 4

Ο 57χρονος έφυγε από τη ζωή το πρωί της περασμένης Κυριακής, αφήνοντας σε βαρύ πένθος τη γυναίκα και τα δύο παιδιά του. «Σίγουρα έβαζε τον εαυτό του σε δεύτερη μοίρα, επειδή ανησυχούσε πολύ για μένα, κάνοντάς με να νιώσω άνετα και βοηθώντας με να γίνω καλύτερα», είπε η σύζυγος του.

Διαβάστε ακόμα:

50 shades of Grey αποκάλυψη: Ο καρκίνος και ο κατά 23 χρόνια μικρότερος σύζυγος της σκηνοθέτιδας της ταινίας

Στέφανος Κορκολής: Ο καρκίνος, η θεραπεία και η νέα του ζωή

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Ο καρκίνος κάνει την δουλειά του κι εγώ την δική μου»

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store