«Έξι χρόνια έχουν περάσει από το πρώτο μου εξώφυλλο στο People. Έξι από τα πιο σημαντικά και παραγωγικά της μέχρι τώρα ζωής μου –τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Βρήκα τον άνθρωπό μου και παντρευτήκαμε σε μια αυθόρμητη στιγμή, χωρίς προγραμματισμό, στο Παρίσι. Γνώρισα για πρώτη φορά τη μητρότητα: Απέκτησα την κόρη μου, Bianca, και μετέπειτα τον γιο μου, Κάρολο-Ηλία.
Παράλληλα, βρέθηκα ξανά στη τηλεόραση με δύο εκπομπές μόδας: Το Next Top Model, που επέστρεψε με τρομερή επιτυχία στην ελληνική τηλεόραση έπειτα από χρόνια τηλεοπτικής απουσίας, και το Shopping Star, μια εκπομπή μόδας που απευθύνεται στην καθημερινή γυναίκα, επίσης με πολύ μεγάλη απήχηση. Το γεγονός ότι εκπομπές σε σχέση με τη μόδα βρήκαν τον χώρο τους στην ελληνική τηλεόραση –και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία– με χαροποίησε πάρα πολύ.
Μέσα σε αυτά τα έξι χρόνια εξελίχθηκε σημαντικά και το άλλο μου “παιδί”, το Fashion Workshop, η σχολή μόδας που διατηρώ στο κέντρο της Αθήνας, το οποίο συνεχίζει να εκπαιδεύει και να εντάσσει στην αγορά νεαρά παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με τον χώρο της μόδας. Ποτέ δεν θα μπορούσα να ονειρευτώ και να προγραμματίσω την εξέλιξη των τελευταίων χρόνων. Νιώθω τυχερή και ευλογημένη που τα πράγματα ήρθαν με αυτό τον ρυθμό! Ευχαριστώ People και Χρόνια Πολλά!».
Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί εκτάκτως το Σάββατο μαζί με το Έθνος.