Μενου

Βαγγέλης Περρής

Βαγγέλης Περρής

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

ONOMA
Βαγγέλης Περρής
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ
02 Σεπτέμβριος 1955
ΖΩΔΙΟ
Παρθένος
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ
Αθήνα

Ο Βαγγέλης Περρής ή αλλιώς το έτερον ήμισυ του Θέμου Αναστασιάδη, μπορεί να σπούδασε αρχιτεκτονική στην Ιταλία, αλλά ήταν μια ιδέα του για τηλεοπτική εκπομπή το 1999-το Μπράβο με τη Ρούλα Κορομηλά– που τον έβαλε στον χάρτη των τηλεοπτικών πραγμάτων. Μετά από μια δημόσια διαμάχη με την Κορομηλά ο Περρής βρέθηκε στο Όλα με τον Θέμο Αναστασιάδη «κόβοντας και ράβοντας» όλα τα στραβά και τ’ ανάποδα των εκπομπών της τηλεόρασης.

Εκτός από την εκπομπή, όπου εκτός των άλλων είναι υπεύθυνος και για το στήσιμο και το μοντάζ, με τον Αναστασιάδη συνεργάζονται και στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα στην οποία γράφει τη στήλη Autocue.

Είναι παντρεμένος με τη σύντροφο του Χαρά εδώ και 23 χρόνια και είναι πατέρας δύο παιδιών της Κρίστης και του Θοδωρή.

 

FUN FACTS

  1. Ο Περρής ξυπνάει κατά τις 6 κάθε μέρα. «Το πρώτο πράγμα που κάνω κάθε πρωί είναι να αγοράσω τον “Πρωταθλητή” από το περίπτερο της γειτονιάς για να διαβάσω τη στήλη μου και μετά να πάω στο ραδιόφωνο για την εκπομπή μας με την Έλενα Παπαβασιλείου.”
  2. Έχει συμμετάσχει ως κριτής στο “Ελλάδα, έχεις ταλέντο” του ΑΝΤ1 για δύο σεζόν.
  3. Είναι ένας από τους κορυφαίους συλλέκτες κόμικς σε όλον τον κόσμο. 

«Έχω σπανιότατα κόμικς, όπως το πρώτο τεύχος του “Μίκυ Μάους” στην Ελλάδα. Σήμερα, έχω πάνω από 7.000 κόμικς στη συλλογή μου. Δεν μπορώ να υπολογίσω ακριβώς τη συνολική αξία τους. Για παράδειγμα, υπάρχει ένα τεύχος που αγγίζει τα 15.000 ευρώ.
  4. Είναι πολύ φίλος με τον Αναστασιάδη και τον Ψινάκη και εκτός τηλεόρασης. “Με το Θέμο είμαστε φίλοι πολλά χρόνια και πριν από τη τηλεόραση. Με τον Ηλία βρισκόμαστε οικογενειακά. Τα παιδιά μου όταν έχουν πρόβλημα πρώτα τα λένε στον Ηλία και μετά σε εμένα. Τους δίνει συμβουλές και μάλιστα συντηρητικές».
  5. Το μεγάλο ταλέντο του είναι η ζωγραφική. Μάλιστα έχει δημοσιευτεί σκίτσο του στο “Μίκυ Μάους” νούμερο 39, στις 24 Μαρτίου 1967, την παραμονή της γιορτής του. “Ήταν το καλύτερο δώρο που πήρα ποτέ. Ήμουν μαθητής του Δημοτικού στη Σύρο και έστειλα ένα γράμμα στα γραφεία του περιοδικού στην Αθήνα με αυτό το σκίτσο. Φαντάζεσαι τη χαρά μου».