Μενου

Ryan Gosling

Ryan Gosling

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

ONOMA
Ryan Gosling
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ
12 Νοέμβριος 1980
ΖΩΔΙΟ
Σκορπιός
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ
Καναδάς

O γυναικείος πληθυσμός παραληρούσε για τον Νόα, τον ήρωα που είχε ενσαρκώσει ο Ryan Gosling στο ερωτικό δράμα Notebook, αλλά οι κριτικοί έχουν εντυπωσιαστεί από την υποκριτική του ειδικά σε edgie ρόλους: έκανε έναν Εβραίο νεοναζί στην ταινία The Believer, έναν καθηγητή γυμνασίου επιρρεπή στα ναρκωτικά στην ταινία Half Nelson. Ο Καναδός παίδαρος συνεχώς βάζει δύσκολα στον εαυτό του με απαιτητικούς ρόλους. Το 2011 ήταν αναμφισβήτητα η χρονιά του, αφού έπαιξε σε τρεις διαφορετικές αλλά εξίσου αξιοπρόσεκτες ταινίες, όπως το σκοτεινό Drive, το πολιτικό δράμα Ides of March και την αγαπημένη ρομαντική κομεντί του αμερικανικού box office Crazy, Stupid, Love. Φέτος, αναμετράται με τον επίσης hot Bradley Cooper στην ταινία The Place Beyond The Pines που παίζεται στις ελληνικές αίθουσες.

FUN FACTS

  1. Οι παραγωγοί της ταινίας «Fracture» είχαν δυσκολευτεί να τον εντοπίσουν για να του δώσουν να διαβάσει το σενάριο. Εκείνη την εποχή ζούσε σε μια σκηνή για δύο μήνες για λόγους που δεν αποκάλυψε ποτέ.
  2. Όταν ήταν μικρός, τον φώναζαν «Trouble», γιατί πάντα προκαλούσε καβγάδες στο σχολείο. «Τα έβαζα με τα πιο σκληρά αγόρια, γιατί άρεσαν στα κορίτσια. Οπότε αν τους έδερνα, θα τους άρεσα και εγώ. Αλλά ποτέ δεν έπιασε».
  3. «Έχω μάθει ότι δεν πρέπει να βάζεις όρια στον εαυτό σου. Πρέπει να κάνεις αυτό που αγαπάς, ό,τι και αν είναι».
  4. Πριν την Eva Mendes, με την οποία είναι μαζί από τον Σεπτέμβριο του 2011, είχε δεσμό με τη Sandra Bullock και την Rachel McAdams.
  5. Όταν δεν κάνει ταινίες, γράφει μουσική και παίζει κιθάρα μαζί με το αγόρι της αδερφής της Rachel McAdams. Το 2007 είχαν πάει στο Ισραήλ για να ηχογραφήσουν έναν δίσκο με ντόπιους μουσικούς.