Μενου

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

ONOMA
Πηνελόπη Αναστασοπούλου
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ
18 Ιούλιος 1977
ΖΩΔΙΟ
Καρκίνος
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ
Αθήνα

Ο «χείμαρρος» Πηνελόπη Αναστασοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα και από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τις τέχνες και ιδιαίτερα με τη μουσική. Η «μουσική σκοτεινή της πλευρά» όπως λέει και η ίδια για την περίοδο της εφηβείας της επηρέασε και την υπόλοιπη  ζωή της και πλέον είναι μια από τις πιο δυναμικές παρουσίες του χώρου.

Σπούδασε σπούδασε στο Θέατρο Τέχνης- Κάρολος Κουν και συνέχισε τις σπουδές της στην υποκριτική παρακολουθώντας σεμινάρια στη Λυδία Κονιόρδου και Κώστα Γεωργουσόπουλο. Παρακολούθησε μαθήματα κιθάρας και είναι μέλος του συγκροτήματος Mamacita On Fire, έχοντας συνεργαστεί με γνωστούς καλλιτέχνες όπως ο Νότης Σφακιανάκης και ο Σάκης Ρουβάς.

Η πρώτη της εμφάνιση ήταν στις Ιστορίες του Αστυνόμου Μπέκα και ακολούθησαν τόσο θεατρικά έργα όσο και εμφανίσεις στο θεατρικό σανίδι, όπως  Μάγισσες της Σμύρνης, στην Πολυκατοικία, στις Επτά θανάσιμες πεθερές, Βig Bang, Μ + Μ, Σεσουάρ για δολοφόνους και Άντρες έτοιμοι για όλα.

‘Έχοντας κάνει μαθήματα κλασσικού μπαλέτου και σύγχρονου χορού δίκαια θα κερδίσει το 2011 μια θέση μεταξύ των διαγωνιζομένων του  Dancing on Ice κερδίζοντας μάλιστα τη δεύτερη θέση.

FUN FACTS

  1. Δεν αποδέχεται τον όρο του «Σύμβολο του Σεξ» και πιστεύει πως αυτά είναι κομμάτια ρόλων.
  2. ‘Έχει αποφοιτήσει από το Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας των Τ.Ε.Ι. Αθήνας.
  3. Όπως έχει πει στο περιοδικό Inked έχει έντεκα τατουάζ και έπεται συνέχεια.
  4. Σε ρόλο παρουσίασης την είδαμε στην ομάδα του Λες και το 'ξερες μαζί με τους Ρένο Χαραλαμπίδη, Χρύσα Ρώπα, Γιώργο Χατζηπαύλου, Κωνσταντίνο Ραβνιωτόπουλο και Κατερίνα Ζαρίφη αλλά και στο πόκερ show PokerStars Big Game.
  5. Δε διστάζει να πειραματιστεί με την εικόνα της αλλάζοντας συχνά στυλ και χρώμα μαλλιών. Όπως έχει πει άλλωστε «Οι γυναίκες είμαστε τυχερές που μπορούμε να αλλάζουμε συχνά look».