Μενου

Κατερίνα Καινούργιου

Κατερίνα Καινούργιου

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

ONOMA
Κατερίνα Καινούργιου
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ
01 Ιανουάριος 1970
ΖΩΔΙΟ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ
Αθήνα

Τελείωσε με άριστα το λύκειο και και γνωρίζει άπταιστα γαλλικά αφού φοιτούσε στην Ελληνογαλλική Σχολή Άγιος Ιωσήφ. Η Κατερίνα Καινούργιου σπούδασε στο τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου.

Σε ηλικία δεκαοχτώ ετών ήταν η πρώτη της δημοσιογραφική δουλειά στο Χωρίς Ταμπού με την Μαρία Μπεκατώρου. Έπειτα από δύο χρόνια βρέθηκε στην δημοσιογραφική ομάδα του Όμορφου Κόσμου, όταν το παρουσίαζε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Η πρώτη φορά που βγήκε στην τηλεόραση ήταν την σεζόν 2008 – 2009 όταν εργαζόταν στην ομάδα του Πρωινού Καφέ. Τον επόμενο χρόνο παρουσίαζε τον Όμορφο Κόσμο το Πρωί στο Mega μαζί με τον Νίκο Παπαδάκη, τη Δούκισσα Νομικού, τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την Μαρία Αραμπατζή. Τότε έγινε γνωστή στο κοινό.

Η εκπομπή όμως που την ανέδειξε ήταν το Δέστε τους, στο οποίο ήταν συμπαρουσιάστρια του Νίκου Μουτσινά και της Μαρίας Ηλιάκη.

 

 

FUN FACTS

  1. Από μικρή είναι μεγάλη θαυμάστρια της Ρούλας Κορομηλά κάτι που ισχύει μέχρι σήμερα. Δεν έχανε ποτέ την εκπομπή Μπράβο.
  2. Όταν ήταν μικρή μίλαγε ακατάπαυστα και γι' αυτό της έλεγαν ότι κάποια μέρα θα βγει στην τηλεόραση.
  3. Της αρέσει η ελληνική μουσική και αγαπημένος της τραγουδιστής είναι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ενώ έχει δηλώσει μεγάλη θαυμάστρια του Νίκου Βέρτη.
  4. Είναι πολύ φιλόζωη. Έχει τρία σκυλάκια και τα φροντίζει σαν παιδιά της.
  5. Έχει συνεχώς στο μυαλό της τα λόγια από το βιβλίο Ο Αλχημιστής του Paulo Coelho «Όταν θέλεις κάτι πολύ έντονα και μέσα από την καρδιά σου, τότε το σύμπαν συνωμοτεί και στο φέρνει».