Μενου

Κατερίνα Γκαγκάκη

Κατερίνα Γκαγκάκη

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

ONOMA
Κατερίνα Γκαγκάκη
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ
22 Μάιος 1972
ΖΩΔΙΟ
Δίδυμος
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ
Μυτιλήνη

Η Κατερίνα Γκαγκάκη γεννήθηκε στη Μυτιλήνη από όπου κατάγεται και σε ηλικία πέντε ετών ήρθε στην Αθήνα. Απόφοιτη του Κολλεγίου Αθηνών! Σπούδασε ψυχολογία, Media Perception Management και Image Making και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην Κοινωνική Ψυχολογία και Οργανωσιακή Ψυχολογία στο London School of Economics.
Έχει δουλέψει σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες προσφέροντας σημαντική βοήθεια στην ανάπτυξη της επικοινωνίας και των δημόσιων σχέσεων. Στα 28 της χρόνια δούλεψε στην εταιρία κινητής τηλεφωνίας Vodafone στο τμήμα δημοσίων σχέσεων ως διευθύντρια επικοινωνίας και κατάφερε να ανταπεξέλθει πλήρως στις υποχρεώσεις της, σε μια κρίσιμη για την εταιρία περίοδο.
Από το 2005, βρίσκεται στο χώρο των media και έχει αναλάβει τη θέση της Διευθύντριας Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ. Έχει συνεργαστεί με πλήθος τηλεοπτικών προσώπων και έχει βοηθήσει στο να «χτιστούν» καριέρες επωνύμων.
Το 2008, αποφάσισε να περάσει μπροστά από τις κάμερες και ανέλαβε ρόλο κριτή σε talent shows και τηλεοπτικά προγράμματα όπως το «Fame Story» και το «Your Face Sounds Familiar». Τον περασμένο Απρίλιο, η συνεργασία της με τον Αντ1 ολοκληρώθηκε και ανέλαβε τις δημόσιες σχέσεις στη ΜΚΟ Αποστολή της Αρχιεπισκοπής, αξιοποιώντας την πολυετή πείρα της στον κλάδο των δημοσίων σχέσεων, αναδεικνύοντας και προωθώντας ταυτόχρονα το φιλανθρωπικό έργο της Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Πλέον βρίσκεται καθημερινά στο Love Radio 97,5, κάνοντας εκπομπή από τις 17.00-19.00.

FUN FACTS

  1. Έχει αποσπάσει δεκάδες βραβεία για τη δημιουργία και επιμέλεια Επικοινωνιακών Προγραμμάτων τα οποία πλέον αποτελούν case studies
  2. Δεν αποχωρίζεται ποτέ το γάτο της
  3. Θέλει να κάνει τατουάζ, ενώ μέχρι πρότινος ήταν αρνητική
  4. Ο αγαπημένος της σχεδιαστής μόδας είναι ο Βρεττός Βρεττάκος
  5. Έχει δηλώσει πως στα 17 της τη «χτύπησε» η νευρική ανορεξία ενώ στη συνέχεια την πόρτα της «χτύπησε» η βουλιμία