zodia-ezodia

Από τον Κώστα Λεφάκη 

Η Πανσέληνος στις 12 του μήνα στον Καρκίνο δίνει για πρώτη φορά στο 2017 μια πιο τρυφερή χροιά και ενεργοποιεί σχέσεις που είχαν περάσει στην αδράνεια λόγω λαθών και φόβων!

Κριός

Οι εργάσιμες ημέρες της εβδομάδας ευνοούν τις επαγγελματικές σας επαφές και δραστηριότητες, με στόχο τη βελτίωση της θέσης σας, της προώθησης του αντικειμένου που υπηρετείτε και γενικότερα την εν γένει βελτίωση των συνθηκών που επικρατούν εκεί. Η Πανσέληνος στις 12 θα τονίσει στους περισσότερους από εσάς την ανάγκη ουσιαστικής συντροφιάς, είτε ερωτικής είτε φιλικής, και, επειδή έχετε επιλογές, φροντίστε να επιλέξετε την πιο κατάλληλη για εσάς.

Tip: Εκφράστε τα συναισθήματά σας!

Tαύρος

Ευνοϊκή θεωρείται η εβδομάδα για κινήσεις συναισθηματικού περιεχομένου. Είναι η εποχή που μπορείτε να βασιστείτε στην κρίση σας, να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας, αλλά και να εισπράξετε το ενδιαφέρον του κοινωνικού σας περιβάλλοντος. Είναι η εποχή που μπορείτε να περάσετε στο επόμενο στάδιο της σχέσης σας ή, αν είστε ελεύθεροι, να αναζητήσετε σύντροφο ακόμα και στα πιο απίθανα μέρη. Η Πανσέληνος στις 12 φροντίζει να σας τοποθετήσει σωστά απέναντι στις αναζητήσεις σας!

Tip: Καλύψτε τις οικονομικές σας υποχρεώσεις και το μέλλον θα είναι πιο ρόδινο.

Δίδυμοι

Φροντίστε να ενημερώσετε για τις θέσεις και τις απόψεις σας στην εργασία, να εκμεταλλευτείτε τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας για να προωθήσετε ή να υπερασπιστείτε τα συμφέροντά σας και να υλοποιήσετε κάποιες αποφάσεις σας σχετικά. Η Πανσέληνος στις 12 φέρνει αναστάτωση στις σχέσεις σας, ενώ στα αισθηματικά σας αντιμετωπίζετε το μέτωπο του ανικανοποίητου εξαιτίας μιας αδικαιολόγητης για εσάς απαίτησης του συντρόφου σας.

Tip: Προνοήστε για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

Καρκίνος

Η Πανσέληνος στις 12 στο ζώδιό σας φωτίζει τις κρυφές σας επιθυμίες και σας παρακινεί να κινηθείτε με μεθοδικότητα και προσοχή στα αισθηματικά σας αν θέλετε να ευοδωθούν οι προσπάθειές σας. Στα πρακτικά σας θέματα φαίνεται ότι χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια εκ μέρους σας γιατί αντιστέκεστε ακόμα στα φαινομενικά γεγονότα τα οποία δυσκολεύουν την πορεία σας. Στοχεύστε καλύτερα στο μέλλον σας και ασχοληθείτε με ότι μπορείτε να καταφέρετε τώρα, όσο μικρό και εάν σας φαίνεται!

Tip: Δεχτείτε τις συμβολές των φίλων σας.

Λέων

Ελέγχετε τις πληροφορίες και μην παρασύρεστε σε εκτιμήσεις που δημιουργούν ένταση και παρεξηγήσεις. Εμπιστευτείτε την κρίση σας και αποφύγετε θέματα τα οποία επηρεάζουν τις οικογενειακές και συγγενικές σας σχέσεις. Επαγγελματικά μπορείτε να υλοποιήστε τα σχέδιά σας αν και κάποιες λεπτομέρειες χρειάζονται ακόμα επεξεργασία. Η Πανσέληνος στις 12 επηρεάζει τον ψυχισμό σας και σας αναγκάζει να κάνετε λίγη ακόμα υπομονή σε ότι σας απασχολεί και σχετίζεται με το παρελθόν.

Τip: Μην παρασύρεστε σε βιαστικές κρίσεις.

Παρθένος

Οι συνεργασίες χρειάζονται προσοχή, γι’ αυτό φροντίστε να ενημερώνεστε για όλες τις εξελίξεις που αφορούν στις επαγγελματικές και οικονομικές σας σχέσεις. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και φροντίστε να αισθάνεστε ασφάλεια όταν πρόκειται να πάρετε αποφάσεις που σας δεσμεύουν απέναντι σε καταστάσεις και άτομα. Αισθηματικά γίνετε περισσότερο τολμηροί στις επιδιώξεις σας και προσπαθήστε να κάνετε σαφείς τις προθέσεις και τις επιθυμίες σας!

Tip: Βελτιώστε τις οικογενειακές και συγγενικές σας σχέσεις.

Ζυγός

Όσοι ασχολείστε επαγγελματικά με το νόμο, τη δημόσια διοίκηση, την επικοινωνία και τα ΜΜΕ, θα έχετε κάποια διλήμματα αυτή την εβδομάδα και θα πρέπει να σκεφτείτε καλά πριν πάρετε αποφάσεις. Η Πανσέληνος στις 12 επηρεάζει τον ψυχισμό σας και σε κάποιους από εσάς θα εντείνει το άγχος και την αγωνία σχετικά με την έκβαση μιας αντιδικίας ή ενός προσωπικού διακανονισμού. Οικονομικά φροντίστε να ξοδέψετε μόνο αν εξυπηρετούνται οι επαγγελματικοί σας στόχοι.

Tip: Φροντίστε να διευρύνετε κάπως τον ορίζοντα των γνώσεών σας!

Σκορπιός

Τα οικονομικά σας σχέδια έρχονται στο προσκήνιο και θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι όλα εξελίσσονται σύμφωνα με τις επιθυμίες και τις προδιαγραφές των δυνατοτήτων σας. Εκεί που δυσκολεύουν λίγο τα πράγματα είναι στα προσωπικά σας θέματα, αλλά και αυτό οφείλεται σε περιστασιακούς και περαστικούς λόγους. Φροντίστε τον εαυτό σας, αναζητήστε καλή συντροφιά για την Πανσέληνο στις 12 και κρατήστε χαμηλούς τόνους σε θέματα που αντιλαμβάνεστε ότι οι άλλοι έχουν περισσότερη δύναμη από εσάς!

Tip: Ασχοληθείτε με πρακτικά θέματα της καθημερινότητας.

Τοξότης

Οι άλλοι είναι πρόθυμοι να σας στηρίξουν στις προσπάθειες που καταβάλλετε για βελτίωση του τρόπου διαβίωσης. Φροντίστε να μην είστε ανυπόμονοι, ως συνήθως, και να μην προτρέχετε στις κρίσεις σας. Η Πανσέληνος στις 12 επηρεάζει λίγο τη διάθεσή σας, αλλάζει κάπως τα δεδομένα στην κοινωνική σας ζωή και σας αναγκάζει να συνεργαστείτε για να επιτύχετε φαινομενική πρόοδο στην εργασία σας. Οι αλλαγές που επιδιώκετε δείχνουν να καθυστερούν, αλλά είναι για καλό σας!

Tip: Eλέγξτε τον παρορμητισμό σας.

Αιγόκερως

Εργαστείτε για τη βελτίωση όλων των σημαντικών θεμάτων και δώστε σημασία στις λεπτομέρειες. Η εβδομάδα είναι ιδανική για συναντήσεις, εξηγήσεις, προσπάθειες για ισορροπία και εργατικότητα που είναι ένα από τα αδιαμφισβήτητα προσόντα σας. Η Πανσέληνος στις 12, ευνοεί τα αισθηματικά σας, την επικοινωνία και σας γεμίζει παραδείγματα αίσιας έκβασης των προηγούμενων προσπαθειών σας. Φροντίστε μόνο να μην εκτίθεστε σε ακατάλληλους συμβούλους και συναναστροφές.

Tip: Προσπαθήστε να εφαρμόσετε στην πράξη τις δημιουργικές σας ιδέες.

Υδροχόος

Είναι η εβδομάδα που θα σας βοηθήσει να διακρίνετε καλύτερα τους τομείς στους οποίους πρέπει να επικεντρώσετε τις προσπάθειές σας για να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας και να καταπολεμήσετε κάποιες σχετικές σας ανασφάλειες. Οι άλλοι φαίνεται να σας δημιουργούν πρόσθετους πονοκεφάλους με τη συμπεριφορά τους, ιδιαίτερα σε οικονομικούς διακανονισμούς και συνεργασίες, αλλά στο τέλος, είστε και πάλι οι ευνοημένοι, λόγω του χαρακτήρα σας!

Tip: Διερευνήστε όλους τους όρους μιας συμφωνίας.

Ιχθύες

Είστε καλύτερα από άλλες φορές και πρέπει να αποφασίσετε πού θα διοχετεύσετε το δυναμισμό σας, ο οποίος προς το παρόν καλύπτεται πίσω από την ανάγκη σας για συναισθηματική πληρότητα. Δείτε τα πρα΄γματα πιο πρακτικά, εκμεταλλευτείτε τα πλεονεκτήματά σας και μην κάνετε παραχωρήσεις εκεί που είναι ολοφάνερο ότι σας αδικούν. Η Πανσέληνος στις 12 σας βοηθά να ξεπεράσετε κάποιους δισταγμούς και να περάσετε καλά στις προσωπικές και κοινωνικές σας συναναστροφές.

Tip: Ακολουθήστε το ένστικτό σας.

 Πηγή: Oroskopos.gr