Εχεις αναλογιστεί ποτέ πόσο εύκολα μπορείς να γίνεις κι εσύ το θύμα ενός hacker;

Δεν πρέπει να αφορά το κοινωνικό σύνολο η ζωή σου ή να το επηρεάζει για να στοχοποιηθείς. Μια πλάκα, μια λάθος στιγμή ή μια στοχευμένη κίνηση των experts μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα.

Εχθές, όλοι μας αναρωτηθήκαμε τι συνέβη στη Δούκισσα Νομικού και τον Σάκη Τανιμανίδη, όταν ξαφνικά αντικαταστάθηκαν από έναν άγνωστο άντρα στα posts τους στο Instagram.Screenshots από τα Instagram τους.

Η απάντηση ήρθε 24 ώρες μετά από την COSMOTE και μας αφορά όλους. Το project του «άγνωστου άνδρα με το μουστάκι», συγκεκριμένα, είναι η ενέργεια της Cosmote και ένας έξυπνος τρόπος ώστε να καταλάβουμε τους κινδύνους που ελλοχεύουν όταν σερφάρουμε ή κάνουμε άλλες συναλλαγές από το κινητό μας.

Γιατί ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ όσο κι αν έχουμε συνδυάσει το hacking με τους υπολογιστές, τα κινητά μας είναι εξίσου ευάλωτα.

Η Δούκισσα Νομικού και ο Σάκης Τανιμανίδης έδωσαν επίσης την απάντησή τους μέσα από τα προσωπικά τους προφίλ στο Instagram


Στο παραπάνω βίντεο θα μάθεις περισσότερα για την ενέργεια της cosmote. Ενημερώσου, επίσης, για το πως να προστατέψεις το κινητό σου και να μην την «πάθεις» σαν τη Δούκισσα και τον Σάκη στο www.cosmote. gr / mobilesecurity