Ο αποστολέας του «πακέτου», στο χθεσινό επεισόδιο της εκπομπής, Πάμε Πακέτο, σόκαρε την Βίκυ Χατζηβασιλείου κατά την διάρκεια της εκπομπής, όταν της περιέγραψε το ατύχημα που είχε στο κέντρο της Αθήνας και του άλλαξε όλη την κοσμοθεωρία της ζωής του.

«Έχω ένα ψυχικό τραύμα θεωρητικά. Πριν 1,5 χρόνο περίπου είχα πάθει ένα τροχαίο. Περνούσα το Σύνταγμα με την παρέα μου και πέρασε ένας με κόκκινο και με χτύπησε και με παράτησε εκεί» εκμηστηρεύτηκε χαρακτηριστικά, ο 17χρονος Δημήτρης, με την γνωστή παρουσιάστρια να μην πιστεύει όσα αποκάλυψε και ο ίδιος συμπλήρωσε: «Παραλίγο να μείνω ανάπηρος, αλλά ήμουν τυχερός το μόνο που έπαθα ήταν κάτι μικρές γρατσουνιές. Από τότε άρχισα και έβλεπα λίγο αλλιώς τα πράγματα».

Ο Δημήτρης, πήγε στην εκπομπή, με σκοπό να γνωρίσει την αδελφή του από το γάμο του πατέρα του, την ύπαρξη της οποίας έμαθε πριν από τέσσερα χρόνια.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο τραγούδι που έχει γράψει για την αδελφή του, χωρίς να την έχει δει ποτέ, και το έχει ανεβάσει στο YouTube. Η παρουσιάστρια ζήτησε να της πει το όνομα του καναλιού του στην γνωστή ιστοσελίδα, όμως εκείνος αρνήθηκε, εξηγώντας πως θέλει να γίνει γνωστός, χωρίς την βοήθεια της εκπομπής.

Δείτε το απόσπασμα: