Αλλαγή μέρας για το Πάμε Πακέτο, από Πέμπτη σε Τετάρτη, και η Βίκυ Χατζηβασιλείου βρίσκεται ακόμη μια φορά αντιμέτωπη με μια μεγάλη πρόκληση.

Τη 12η σεζόν ξεκίνησε, την προηγούμενη βδομάδα, η εκπομπή του Alpha και γνωστή παρουσιάστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, στην εφημερίδα «People Thema», για την αγωνία που αισθάνεται εξαιτίας της αλλαγής ημέρας, καθώς το τηλεοπτικό κοινό δεν θα έχει αντιληφθεί την «μεταφορά» της εκπομπής.

«Έχω αγωνία για το πόσο ο κόσμος έχει αντιληφθεί την αλλαγή στην ημέρα της εκπομπής. Υπάρχει μια σύγχυση. Όπου έχω πάει, στο σούπερ μάρκετ, στην αγορά, στην προπόνηση, στα μαγαζιά, το αντιλαμβάνομαι» δήλωσε χαρακτηριστικά η Βίκυ και συμπλήρωσε: «Πιστεύετε ότι αρκεί να ενημερώνω εγώ κατά μόνας το κοινό μου για την αλλαγή; Μάλλον δεν αρκεί» ανέφερε.

Παράλληλα, η παρουσιάστρια τόνισε πως δεν ήταν δική της απόφαση η αλλαγή ημέρας, αλλά των ιθυνόντων του καναλιού της Κάντζας. «Δεν με έχει πειράξει η αλλαγή, απλώς με έχει αναστατώσει λίγο. Δεν ήταν επιθυμία μου να αλλάξει η ημέρα της προβολής. Εσείς ξέρετε κάποιον που μετά από δώδεκα χρόνια εκπομπής θα επιθυμούσε να αλλάξει ημέρα;» δήλωσε χαρακτηριστικά η Βίκυ.