Η Βίκυ Χατζηβασιλείου βρίσκεται για 12η χρονιά, στο τιμόνι της τηλεοπτικής εκπομπής του Alpha, «Πάμε Πακέτο», και εδώ και μερικά χρόνια έχει δημιουργήσει την ιστοσελίδα, «Όμορφα Μυστικά», που περιλαμβάνει θέματα υγείας.

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε στην εφημερίδα «People Thema», και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, για τα παιδικά της χρόνια αλλά και την αγάπη που έχει τα τελευταία χρόνια στον εαυτό της.

«Δεν αγαπούσα τον εαυτό μου πάντα. Αργότερα άρχισα να τον αγαπώ και να τον αποδέχομαι. Ήμουν ένα παιδί που πάντα έπρεπε να αποδεικνύει ότι είναι ικανό. Και πάντα παιδευόμουν πολύ. Ήμουν πάντα πρώτη μαθήτρια, ήμουν πάρα πολύ καλή αθλήτρια, έμαθα μόνη μου κιθάρα, γιατί στο Κικλίς όπου μεγάλωσα δεν υπήρχαν ωδεία, έμαθα μόνη μου να ζωγραφίσω» ανέφερε χαρακτηριστικά, η Βίκυ, και συμπλήρωσε: «Η μαμά μου ήταν αρκετά απαιτητική. Προσπαθούσα να είμαι τέλεια, να δείχνω ότι είμαι ένα παιδί που τα καταφέρνει και άρα αξίζει να αγαπηθεί» δήλωσε.

Παράλληλα, η παρουσιάστρια μοιράστηκε τον λόγο που ένιωσε καταπίεση στα μαθητικά της χρόνια. «Δεν ξέρω αν θέλω να είναι πάντα πρώτη, γιατί είναι πολύ κουραστικό. Έχω όμως προγραμματιστεί να είμαι αυτό. Είναι πάρα πολύ κουραστικό να πρέπει κάθε χρόνο να αποδεικνύεις ότι είσαι η πρώτη μαθήτρια. Δεν ξέρετε τι άγχος περνούσα γι’αυτό. Τι ξενύχτι και τι πόνο» ανέφερε η ίδια.