Η διάσημη ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα, έδωσε το παρών σε κοσμική εκδήλωση και όπως συνηθίζει ήταν άκρως αποκαλυπτική στις δηλώσεις της.

Η κάμερα του «Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω» συνάντησε την ηθοποιό σε βραδινή της έξοδο και εκείνη με τη σειρά της εξομολογήθηκε την κατάσταση των γυναικών στην Ελλάδα μετά τα 50 καθώς και αποκάλυψε πως δεν της άρεσαν ποτέ οι μικρότεροι άντρες.

«Οι γυναίκες μετά τα 48,49, 50 νιώθουνε εγκαταλελειμμένες και στην Ελλάδα είναι εγκαταλελειμμένες, γιατί δεν τις φροντίζουνε, πάνε όλοι με τις μικρές. Κάτσε ρε φίλε εμείς τι θα κάνουμε κι εμείς μπορούμε να πάμε με μικρούς όμως συγγνώμη. Εμένα δεν μου άρεσαν ποτέ οι μικροί, δεν είχα τίποτα να πω μαζί τους, πάντα ήθελα ποιον μεγάλο άντρα». 

Τέλος, εκτός αυτών, σε ερώτηση των δημοσιογράφων αν θα βάλει υποψηφιότητα ως Δήμαρχος Αθηνών η ίδια απάντησε, «Δεν ξέρω. Να σας πω κάτι, με ενδιαφέρει να ασχοληθώ ενεργά αλλά με ενδιαφέρει να είμαι χρήσιμη στο κομμάτι των γυναικών και των γυναικών, μονογονεϊκές και σε μεγάλες ηλικίες. Και σε γυναίκες που είναι μόνες. Που είναι τελείως παρατημένες». 

Δείτε το απόσπασμα εδώ: