Το γύρο του διαδικτύου έκανε χθες η φωτογραφία της Βάνας Μπάρμπα με τον Θόδωρο Πάγκαλο από νυχτερινή τους έξοδο.

Η ηθοποιός κρατούσε αγκαλιά τον γνωστό πολιτικό και μάλιστα ανέβασε το συγκεκριμένο στιγμιότυπο στο Instagram της σημειώνοντας: «Δύο παλιοί καλοί φίλοι βρέθηκαν χθες και πήγαν να ακούσουν μαζί έναν άλλο αγαπημένο τους φίλο τον Χρήστο Κυριαζή. Τελικά οι παλιές αγάπες, δεν πάνε στον παράδεισο. ….μένουν κάπου εδώ κοντά».

Η γνωστή σε δηλώσεις της αποκάλυψε πως ο Θόδωρος Πάγκαλος είναι “μέντορας” για εκείνη, ενώ έκανε γνωστό πως θα κατέβει στης Δημοτικές εκλογές για το Δήμο Αθηναίων!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Espresso θα συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της κεντροαριστερής παράταξης, χωρίς να έχει δώσει περισσότερες πληροφορίες, αφού σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσει και επίσημη ανακοίνωση.

Ανάμεσα σε άλλα η ηθοποιός δήλωσε πως στηρίζει τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ σε κάθε του βήμα, δηλώνοντας πως τον στηρίζει ακόμη και στη φράση “μαζί τα φάγαμε”! «Συμφωνώ απόλυτα μαζί του, όχι μόνο γιατί τόλμησε να σηκώσει το βάρος της δήλωσης, αλλά και της ευθύνης κομματικών λαθών του παρελθόντος. “Μαζί τα φάγαμε” από τον πιο πλούσιο μέχρι τον πιο μικρό ήταν μια πραγματικότητα, ένα αλυσιδωτό γεγονός που συνέβη και δεν αμφισβητείται», επεσήμανε.