Σε… κόντρα με τον Νίκο Μαστοράκη εξελίχθηκαν οι πρόσφατες δηλώσεις της Βάνας Μπάρμπα για τον παραγωγό Harney Weinstein, τον άνθρωπο που βρίσκεται στο επίκεντρο του σκανδάλου σεξουαλικής παρενόχλησης που συγκλονίζει τις τελευταίες εβδομάδες το Hollywood.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η ηθοποιός δήλωσε πως, την εποχή που έπαιζε στην ταινία Mediterraneο, της ζητήθηκε να φάει με τον εν λόγω παραγωγό και εκείνη αρνήθηκε, απόφαση που της στοίχισε μία διεθνή καριέρα.

Μέσω Facebook, ο Νίκος Μαστοράκης, ο οποίος έχει «πυροβολήσει» την Βάνα και στο πρόσφατο παρελθόν, χαρακτήρισε τα λεγόμενά της «μπαρούφες», γράφοντας χαρακτηριστικά:  «ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ, ΜΠΑΡΜΠΑ!

Στο βαγόνι των (παρ’ ολίγον) κακοποιημένων και η Βάνα. Παρ’ ολιγον να της την πέσει ο Γουαϊνστιν (οχι Γουαϊνσταϊν ρε χαμένα των ειδήσεων) επειδή παρ’ ολίγο να πάει να φάει μαζί του, όπως την είχαν διατάξει, παρ’ ολίγον να κάνει καριέρα στο Χόλιγουντ, όλα ρε γαμώτο παρ’ ολίγον. Και όλα αυτά όχι απλώς από δεύτερο αλλά από… τρίτο χέρι. Η εθνική μας Βάνα βρήκε ευκαιρία για δημοσιότητα με μια ιστορία που (γνώμη μου) δεν έγινε ποτέ, όπως ποτέ ατζέντης δεν θα έλεγε, πολύ περισσότερο δεν θα έγραφε, “δεν θα δουλέψεις ξανά σ’ αυτή την πόλη” — μια φράση που είναι πασίγνωστη αλλά που ΚΑΝΕΙΣ δεν τολμά να την υπογράψει. Όσο για την καριέρα που ατύχησε λόγω… ηθικής, σκέτες λαϊκίστικες μπαρούφες γιατί καμία σταρ δεν έγινε επειδή ενέδωσε και όσες δεν ενέδωσαν, ποσώς αυτό εμπόδισε την καριέρα τους.

Ανάμεσα στο σταριλίκι και τη Μπάρμπα, μεσολάβησε απλώς ένα κενό… παρ’ ολίγον ταλέντου. Εκείνες που εκμεταλλεύονται τον θόρυβο γύρω από τις αληθινά σεξουαλικά κακοποιημένες γυναίκες, για να βγάλουν λίγη δημοσιότητα, είναι στην ίδια κατηγορία με τον Χαρβεϋ. Πρέπει να ξέρεις πότε να κλείνεις τη Βάνα…».

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή Όλα Καλά του Μακεδονία TV, η ηθοποιός κλήθηκε να απαντήσει και ανταπέδωσε τα «πυρά». «Δεν πειράζει παιδιά, είναι ένα ατυχές σχόλιο. Είναι άνθρωπος σε μεγάλη ηλικία τώρα. Μπορεί να παθαίνει και κανένα Αλτσχάιμερ καμιά φορά. Ξέρω ‘γω τι γίνεται; Ο Νίκος είναι ένας άνθρωπος καταξιωμένος, σημαντικός, έχει προσφέρει πολλά στην ελληνική τηλεόραση. Υπάρχουν και καλές και κακές στιγμές στους σπουδαίους ανθρώπους», ανέφερε και κατέληξε: «δεν με στεναχωρεί τίποτα! Τον θεωρώ σπουδαίο άνθρωπο και δεν μπορώ να πω κάτι κακό για τον κ. Μαστοράκη. Ποτέ δεν θα το έκανα γιατί εκτιμώ το έργο του. Μπορεί να βρέθηκε σε μια κακή στιγμή ρε παιδιά. Δεν κατακρεουργούμε τους ανθρώπους για κάτι κακό που μπορεί να πούνε ή κάτι λίγο ενοχλητικό».