Από τον Μαρίνο Βυθούλκα,

Τρία χρόνια μετά το τέλος της εκπομπής Πρωινή Μελέτη, η Τζωρτζέλα Κόσιαβα ξανασυναντήθηκε επαγγελματικά με τον Θέμη Μάλλη, αρχισυντάκτη της εκπομπής Φτιάξε Καφέ Να Σ’ τα Πω στο Epsilon. Η Τζωρτζέλα συμμετέχει στη δημοσιογραφική ομάδα που πλαισιώνει την Κατερίνα Καινούργιου.

«Ο Θέμης είναι πραγματικός μου φίλος, ένας από τους ελάχιστους που έχω στο χώρο. Μου τηλεφώνησε τον Απρίλιο του 2016 και μου είπε πως το φθινόπωρο θα γινόταν μια πρωινή εκπομπή στο Epsilon με παρουσιάστρια την Ελεονώρα Μελέτη και με ήθελε μαζί του. Στην πορεία, όμως, άλλαξαν τα πράγματα και μου ανακοίνωσε πως την εκπομπή θα την παρουσιάσει η Κατερίνα Καινούργιου. Η Κατερίνα ανέκαθεν μου ήταν συμπαθής τηλεοπτικά. Πολλές φορές είχα πάρει το μέρος της, διότι θεωρούσα πως έχει δεχτεί έναν αναίτιο πόλεμο από τα media. Αν μου έλεγες να κάνω εκπομπή με τη Μαρία Ηλιάκη, που δεν μου είναι συμπαθής, ή τη Μαίρη Συνατσάκη, που μου είναι αδιάφορη, δεν θα έλεγα “ναι”» δηλώνει.

Σε λίγες μέρες η εκπομπή Φτιάξε Καφέ Να Σ’ Τα Πω ρίχνει αυλαία για φέτος, ενώ και από τη Δευτέρα 31 Ιουλίου η Τζωρτζέλα αναλαμβάνει την παρουσίαση μιας καθημερινής τρίωρης πρωινής εκπομπής. «Μόλις μου έγινε η πρόταση, δέχτηκα με χαρά. Η συγκεκριμένη εκπομπή θα είναι ένα καθημερινό μαγκαζίνο ποικίλης ύλης που θα προβάλλεται 11.00 – 14.00 και θα έχει τον τίτλο Μάτσες Μούτσες. Είναι μια δική μου έκφραση, παράφραση από το γνωστό “ματς μουτς”, δηλαδή φιλάκια, που χρησιμοποιώ καθημερινά! Νονός είναι ο Θέμης Μάλλης και είναι ένας πολύ γλυκός τίτλος που μου ταιριάζει απόλυτα».

Την Τζωρτζέλα θα πλαισιώσουν δημοσιογράφοι του ψυχαγωγικού τμήματος του Epsilon που θα εναλλάσσονται στο πάνελ. Ύστερα από δώδεκα χρόνια μπροστά από τις κάμερες, παραδέχεται πως κάποια στιγμή θα ήθελε να βρεθεί και πίσω από αυτές. «Δεν θεωρώ τον εαυτό μου ούτε παρουσιάστρια ούτε πανελίστρια. Είμαι δημοσιογράφος και κάποια στιγμή, όταν το επιλέξω εγώ, θα βρεθώ και πίσω από τις κάμερες, σε μια άλλη θέση».

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.