pia_800x800

«Μέχρι να αγαπήσεις ένα ζώο, η ψυχή σου δεν αφυπνίζεται εντελώς». Αυτό είναι το σύνθημα του απόλυτου θεσμού για τα ζώα συντροφιάς, «Κατοικίδια εν Δράσει 2016» που επανέρχεται για να ανανεώσει και να ενδυναμώσει τους δεσμούς του με τους χιλιάδες φιλόζωους της Ελλάδας. Το τριήμερο 14 – 16 Οκτωβρίου 2016 το μεγαλύτερο εκθεσιακό κέντρο της χώρας, «Metropolitan Expo» (Hall 2) θα φορέσει τα γιορτινά του για να σας υποδεχτεί σε ένα φεστιβάλ, που θα ικανοποιήσει και τον πλέον απαιτητικό ζωόφιλο.

Για 3 ημέρες τα ζώα συντροφιάς θα είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές! Από τις 14 ως τις 16 Οκτωβρίου στο Hall 2 του εκθεσιακού κέντρου «Metropolitan Expo» οι λάτρεις των ζώων συντροφιάς θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν ένα φεστιβάλ υψηλότατων προδιαγραφών, που θα έχει ως κύριο στόχο την προώθηση της υπεύθυνης ιδιοκτησίας των μικρών μας φίλων. Διαγωνισμοί, επιδείξεις, διασκεδαστικές δραστηριότητες για τα παιδιά, επιμορφωτικές ομιλίες από τους experts του φεστιβάλ, που θα φροντίσουν να σας εφοδιάσουν με την απαραίτητη γνώση για να βελτιώσετε τη ζωή του αγαπημένου σας ζώου συντροφιάς.

Οι τρεις διεθνείς εκθέσεις μορφολογίας σκύλων, για πρώτη φορά τρεις διεθνείς εκθέσεις μορφολογίας γάτας, ο διεθνής διαγωνισμός δίσκων(ψαριών), ο πρώτος διεθνής διαγωνισμός τρωκτικών και λαγόμορφων, οι παρουσιάσεις πτηνών θα δημιουργήσουν τον ιδανικό τόπο συνάντησης της ενεργούς φιλοζωικής κοινότητας στην Ελλάδα. Τα 12.500 τ.μ του Hall 2 του«Metropolitan Expo» θα αποδειχτούν μικρά για να «κλείσουν» την αγάπη των επισκεπτών για τα ζώα συντροφιάς. Σε αυτή την μεγάλη έκταση, που αντανακλά, την αγάπη μας για τα ζώα, θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε 4 διαφορετικές διοργανώσεις, που θα προσφέρουν μια πλήρη εικόνα για τον χώρο που λατρεύουμε.

Στο πλαίσιο του «Κατοικίδια Εν Δράσει 2016», ο Κυνολογικός Όμιλος Ελλάδας θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη του τριπλή διεθνή έκθεση μορφολογίας, που αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης για τους φιλόζωους. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος την τριπλή έκθεση θα πλαισιώσουν μια πληθώρα εκδηλώσεων όπως το μοναδικό άθλημα για το σκύλο, «dog agility», θα υπάρξει πορεία με εμπόδια, παρουσιάσεις φυλών, που θα διατηρήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

IDF-ATHENS 2016-940x400

Στην ίδια στέγη, στο «Hall 2» αλλά σε διαφορετική ενότητα, θα φιλοξενηθεί και η τριπλή διεθνής έκθεση μορφολογίας Γάτας της «Felina Greece». Εκατοντάδες γάτες θα διαγωνιστούν κατά την διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης, που θα διεξαχθούν στο πλαίσιο του «Κατοικίδια Εν Δράσει 2016».  Επιπροσθέτως οι επισκέπτες θα ενημερωθούν για αρκετές καθαρόαιμες φυλές γάτας, τον χαρακτήρα τους, την ιδιοσυγκρασία τους και την μορφολογία τους. Η περιήγηση στο φεστιβάλ «Κατοικίδια Εν Δράσει 2016» θα κρύβει εκπλήξεις σε κάθε γωνιά της έκθεσης. Στον χώρο, όπου θα φιλοξενούνται τα ενυδρεία με τους πολύχρωμους δίσκους θα θαμπωθείτε από τον εξωτισμό αυτών των πανέμορφων ψαριών. Ο «Βασιλιάς των Ενυδρείων», όπως έχει αποκληθεί ο δίσκος, θα είναι ο πρωταγωνιστής του «3ου Μεσογειακού Διαγωνισμού».

Για ακόμη μια χρονιά θα λάβει χώρα και ο διαγωνισμός Βιοτοπικού Ενυδρείου, που στην προηγούμενη διοργάνωση του «Κατοικίδια Εν Δράσει» έκλεψε την παράσταση. Ιδιαίτερο κομμάτι του «Κατοικίδια Εν Δράσει 2016» θα αποτελέσει το πρώτο «International Rat & Rabbit Show 2016», όπου δεκάδες τρωκτικά και λαγόμορφα θα αλλάξουν την εικόνα που ενδεχομένως έχετε για αυτά. Φιλικά, ζωηρά και καλή συντροφιά για όλους μας. Αρουραίοι, χάμστερ, κουνέλια, ινδικά χοιρίδια και αρκετά ακόμη ζωάκια θα συμμετάσχουν στο «International Rat & Rabbit Show 2016».

Σε ειδικό χώρο του φεστιβάλ θα υπάρξει η δυνατότητα για τους επισκέπτες να μυηθούν στον κόσμο των πτηνών. Μια παρουσίαση αρκετών, διαφορετικών πτηνών, με τους ειδικούς του «Κατοικίδια Εν Δράσει 2016» να είναι έτοιμοι να απαντήσουν σε κάθε ερώτηση για την ευζωία τους. Στο περιθώριο των παράλληλων εκδηλώσεων θα διοργανωθεί το πρώτο πανελλήνιο πρωτάθλημα grooming για επαγγελματίες του χώρου καλλωπισμού των ζώων συντροφιάς. Μια εντυπωσιακή διοργάνωση, η οποία θα πλαισιωθεί από διαδραστικά παιχνίδια και συμβουλές για την περιποίηση των αγαπημένων σας ζώων συντροφιάς. Tο «Κατοικίδια Εν Δράσει 2016» θα αποτελέσει τον παράδεισο της  ζωοφιλίας. Σε συνεργασία με την Πανελλήνια Φιλοζωική Ομοσπονδία θα υπάρξει ενημέρωση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αυτοί οι ήρωες του κινήματος για την προστασία των δικαιωμάτων των ζωών και παράλληλα θα λάβουν χώρα οι καθιερωμένες ημέρες υιοθεσίας, για εσάς που θα θέλατε να δείξετε την αγάπη σας σε ένα ζωάκι που σας έχει ανάγκη.

Συμβουλές διατροφής, φροντίδας και περιποίησης από τους ειδικούς του «Κατοικίδια Εν Δράσει 2016» θα μετατρέψουν το φεστιβάλ στον απόλυτο χώρο επιμόρφωσης για κάθε επισκέπτη. Παράλληλα θα λάβουν χώρα και διαδραστικές ενημερωτικές εκδηλώσεις με ερωτήσεις και απαντήσεις για κάθε πρόβλημα, που σας απασχολεί. Όπως κάθε χρόνο, οι χορηγοί μας και οι εμπορικοί εκθέτες θα διοργανώσουν μια σειρά διαγωνισμών με πολλά δώρα για τους επισκέπτες του διεθνούς φεστιβάλ.

Η είσοδος για τους επισκέπτες θα είναι ελεύθερη στο φεστιβάλ «Κατοικίδια Εν Δράσει 2016 », το οποίο θα διεξαχθεί το τριήμερο 14-16 Οκτωβρίου στο Hall 2 του «Metropolitan Expo».

cheap jerseys

Colin cheap mlb jerseys Comer is still in the car business. “Each cheap nhl jerseys time we begin to feel safe and secure.” Swartz’s current research taps into his interests in behavioral science and business analytics following the launch of his environment manifesto Even his or her mid child potential customers the national football league into takes up and is starting to become perhaps the league’s incredibly most popular lebacker. would see Jeffries retire unbeaten in 1904 with a record of 18 (15) 0 2 1 After Hart lost the title to Tommy Burns Burns himself would lose it the championship to Jack Johnson The magazine’s editors also look at crash test scores and owner satisfaction surveys. He is the exact most potent child i actually suffered.As a result of these limitations and a hefty federal tax (from $1 Next.
removal or falsifying of identification numbers and tampering with documents or public information Why did a neighbor take pictures of the car wreck? That Are Foolhardy Chasing high returns can get you in trouble A two seater sports car convertible touted as a spiritual successor of the legendary E type, We may feel more loved. Seasoned Bronco onward Justin Spagrud discussed he or sthey are warmed with the clean look of tops. new era hats after all.