Το Survivor 2 θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 21/01 και οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη. Τις εξελίξεις του παιχνιδιού επιβίωσης σχολίασαν και στην εκπομπή, Επιτέλους Σαββατοκύριακο

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκαν στην ακύρωση της συμμετοχής του Δημήτρη Βλάχου από το Survivor. Όπως έγινε χθες γνωστό, ο παρουσιαστής και γυμναστής, αν και είχε συμφωνήσει να ενταχθεί στην ομάδα των Διάσημων, τελικά δεν θα ταξιδέψει για τον Άγιο Δομίνικο.

Ο Νίκος Γεωργιάδης που παρουσίασε το δικό του ρεπορτάζ για την αποχώρηση του Δημήτρη, ανέφερε στη Ναταλία Γερμανού ότι στο reality θα δούμε τον Αλέξανδρο ΠαρθένηΗ παρουσιάστρια “πάγωσε” στο άκουσμα του πρώην συντρόφου της και είπε τα δικά της… γαλλικά!

“Holy Sit! What the f*ck! Realy? Έχω μείνει αύδανη, όπως λέει και μια θεία μου Μυτιληνιά!”, είπε αρχικά, ενώ συνέχισε επισημαίνοντας τα θετικά στοιχεία του Αλέξανδρου: “Είναι ένα παιδί με εξαιρετική πειθαρχεία στη διατροφή και την γυμναστική του και φοβερή φυσική αντοχή. Δεν θα ξεχάσω ποτέ, ότι ξυπνούσε στις 7 κάθε πρωί, ανεξάρτητα από την ώρα που είχε κοιμηθεί, και πήγαινε για τρέξιμο. Ίσως είναι πάρα πολύ καλός γι’ αυτό…”.

Δείτε περισσότερα στο σχετικό απόσπασμα: