Την Παρασκευή οι τηλεθεατές ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις στο δυναμικό του Πρω1νό, από όπου με βεβαιότητα δεν θα συνεχίσει ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, ενώ πιθανώς το ίδιο να συμβεί και με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Σε ότι αφορά το δημοσιογράφο της εκπομπής, φρόντισε ο ίδιος να το δηλώσει στον αέρα κατά τη διάρκεια των ευχαριστιών της Φαίης Σκορδά.

Σήμερα, μέσα από την εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω», είδαμε τις δηλώσεις του Στέφανου Κωνσταντινίδη για την αποχώρησή του.

«Όλοι οι κύκλοι ανοίγουν για να κλείσουν κάποια στιγμή. Πέρυσι τέτοια εποχή συζητούσα με τη Φαίη για να πάω στο Πρωινό, φέτος ήρθε η ώρα να το ολοκληρώσουμε αυτό. Το ολοκληρώνω με χαμόγελο και με πολύ καλή διάθεση. Εγώ από τις συνεργασίες μας κρατάω μόνο τα καλά, κάθομαι και σκέφτομαι πού δεν ήμουν καλός και το διορθώνω για τα επόμενα βήματα. Για μένα νομίζω ότι έκλεισε ο κύκλος μετά από αρκετά χρόνια στο να κάθομαι σε ένα πάνελ. Αυτός είναι ο λόγος. Θα παραμείνω στην τηλεόραση, δεν θέλω να είμαι σε πάνελ τέτοιου είδους πλέον. Υπάρχουν σκέψεις, υπάρχουν ραντεβού, υπάρχουν πράγματα που θα σκεφτούμε. Το σημαντικότερο είναι ότι θέλω και του χρόνου να κάνω κάτι που θα μου αρέσει. Θέλω να βρω τη βάση μου σε αυτό το κομμάτι, γι’ αυτό σου είπα ότι ολοκληρώθηκε από πλευράς μου και θέλω να μου τα φέρει έτσι ο Θεός ώστε να μη χρειαστεί να επιστρέψω σε ένα τηλεοπτικό πάνελ τέτοιου είδους. Θέλω κάτι διαφορετικό», επεσήμανε on camera.