Ο Άρης Λουμάκης προτιμά να «μιλάει» μέσα από την μουσική του και τα τραγούδια των REC, ωστόσο, κάποιες φορές μοιράζεται με το κοινό κομμάτια της προσωπικής του ζωής και η ανάρτησή του με αφορμή την Γιορτή Της Μητέρας ήταν ένα από τα πιο συγκινητικά μηνύματα που διαβάσαμε.

Ο frontman του αγαπημένου συγκροτήματος, που έχει δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια με την σύζυγό του, Ελένη Μάλλιου και την κορούλα τους, Φραντζέσκα, απηύθυνε ένα γλυκό μήνυμα προς την μικρή, κάνοντας μία κατάθεση ψυχής.

«Εγώ τον πατέρα μου δεν τον γνώρισα, γιατί θεώρησε σωστό να μας αφήσει να μεγαλώσουμε μόνοι μας μαζί με τον αδελφό μου. Μας έκανε ένα τεράστιο δώρο, μας έμαθε ποια είναι η μεγαλύτερη αξία της ζωής.. είδαμε την μητέρα μας να γίνεται και πατέρας και σε δύσκολους καιρούς να τα βγάζει πέρα μόνης της. Ορκίστηκα ότι δεν θα γίνω σαν εκείνον.. δεν ξέρω αν αυτό με κάνει καλύτερο πατέρα όμως Φραντζέσκα μου σου χάρισα ίσως το μεγαλύτερο δώρο της ζωής σου, την μανούλα σου.. ένα πλάσμα που μόνο ο Θεός μπορεί να συγκριθεί μαζί του», έγραψε στο Facebook δημοσιεύοντας φωτογραφία της συζύγου και της κόρης του και ευχήθηκε «χρόνια πολλά» σε όλες τις μανούλες.

Δείτε την ανάρτησή του: