Τις πρώτες πρωινές ώρες της 9ης Σεπτεμβρίου του 2015, η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας βίωσαν την απόλυτη χαρά, καθώς έγιναν γονείς στα δίδυμά τους. Έκτοτε ζουν μοναδικές οικογενειακές στιγμές γεμάτες χαμόγελα και πολλή αγάπη.

Η αγαπημένη φωτογράφος, όπως έχει γίνει πολλάκις γνωστό, είχε μία αρκετά δύσκολη εγκυμοσύνη. Όλα κατέληξαν να πάνε καλά και πλέον να βιώνει την απόλυτη ευτυχία με τον Άγγελο και την Ειρήνη.

Η Ρούλα όπως και στο παρελθόν, έτσι και σήμερα μίλησε για την εγκυμοσύνη της. Λόγω της ημέρας θυμήθηκε τις ώρες πριν πάει για τον τοκετό και ανέβασε μία selfie που είχε βγάλει τότε από το μαιευτήριο.

Αναλυτικά τη βλέπουμε με την κοιλίτσα φουσκωμένη και με ορό στο χέρι της. Η Ρούλα Ρέβη ποζάρει μπροστά από έναν καθρέφτη και στην ανάρτησή της αναφέρει:

«Αυτή η φωτογραφία με κάνει να θυμάμαι τις ώρες που ήμουν μόνη με τα 2 παιδιά μου στην κοιλιά μου να μιλάμε και να περιμένουμε με αγωνία να συναντηθούμε! Είναι λίγες ώρες πριν τα φέρω στον κόσμο, μια μέρα σαν σήμερα …. μπορεί να μην είμαι όμορφη μπορεί να είμαι τεράστια μπορεί να μην χαμογελάω μπορεί να έχω όρους στα χέρια μου όμως θέλω να πω σε όλες τις μανούλες , και κυρίως σε αυτές που ζορίστηκαν , η ζορίζονται αυτή τη στιγμή πως λίγες ώρες μετά από αυτή τη φώτο ξαναγεννήθηκα και εγώ και μόνο χαρά και ευτυχία ένιωθα πια»

 

…. αυτή η φωτογραφία με κανει να θυμάμαι τις ωρες που ήμουν μόνη με τα 2 παιδια μου στην κοιλιά μου να μιλάμε και να περιμενουμε με αγωνία να συναντηθούμε! Ειναι λίγες ωρες πριν τα φέρω στον κοσμο , μια μερα σαν σήμερα …. μπορεί να μην ειμαι όμορφη μπορεί να ειμαι τεράστια μπορεί να μην χαμογελάω μπορεί να εχω όρους στα χέρια μου όμως θέλω να πω σε όλες τις μανούλες , και κυρίως σε αυτές που ζορίστηκαν , η ζορίζονται αυτή τη στιγμη πως λίγες ωρες μετα από αυτή τη φωτο ξαναγεννήθηκα και εγω❤️και μονο χαρά και ευτυχία ενοιωθα πια @apostolis_totsikas_official #irene #aggelos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη rrevi (@rrevi) στις