«Δεν ταιριάζετε σου λέω», τραγουδούσε ο Παντελής Παντελίδης στη δικιά του Μαρία και τον έμαθε όλη η Ελλάδα. Η Μαρία η ξανθιά γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του τραγουδιστή το 2011 απασχόλησε πολύ τα Μέσα τόσο στην αρχή που τον γνωρίσαμε και την αναζητούσαμε όσο και μετά το θάνατό του.

Η Μαρία γνώρισε τον Παντελή μέσω κοινής παρέας, τη διεκδίκησε έντονα και την κατέκτησε με θάρρος και αποφασιστικότητα. «Ήμασταν σε ένα μαγαζί από τα μέρη του και γνωριστήκαμε μέσω φίλων. Βρήκε το Facebook μου και έστειλε μήνυμα. Δεν ήμασταν από την αρχή μαζί, υπήρχε ένα πολύ όμορφο φλερτ. Με κυνήγησε πολύ, πάρα πολύ! Ήταν άνδρας-κυνηγός. Λάτρευε το γυναικείο φύλο. Είχαμε, όμως, διάρκεια, δεν ήταν αυτό που λέμε της μιας βραδιάς. Από τον Αύγουστο του 2011 ουσιαστικά ήμασταν μαζί», εξομολογείται η Μαρία Γεωργακάκη στο «Πρώτο Θέμα».

Μέχρι σήμερα η νεαρή κοπέλα δε μιλούσε για τη σχέση της με τον αδικοχαμένο τραγουδιστή ούτε έδινε συνεντεύξεις. Τι συνέβη και άλλαξε ρότα; Ήρθε στη ζωή της ο Αλέξανδρος, ο νέος σύντροφος της Μαρίας που επιθυμεί να περάσει μαζί του το υπόλοιπο της ζωής της. Θεωρεί, λοιπόν, υποχρέωσή της να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και να εκφράσει την αγάπη και την ευγνωμοσύνη της στον άνθρωπό της.

«Έπαιρνα χάπια όλο αυτό το διάστημα, δεν ντρέπομαι να το πω, καθώς είχα κρίσεις πανικού και πεταγόμουν μέσα στον ύπνο μου. Και ο Αλέξανδρος ήταν δίπλα μου σε όλα, όταν ξύπναγα, όταν ούρλιαζα, και μου κρατούσε το χέρι πάντα. Να φωνάζω αλλουνού το όνομα και με άλλον να ξυπνάω; Νομίζω ότι κανείς άλλος στη θέση του δεν θα το έκανε αυτό. Μάλιστα και ο ίδιος ήταν φαν του Παντελή. Και ένας από τους λόγους που αποφάσισα να μιλήσω ήταν ο Αλέξανδρος. Είναι άδικο για εκείνον να πατάνε ορισμένοι για μερικά views σε ένα δαχτυλίδι που μου πρόσφερε και πάμε για γάμο και να αναφέρουν έναν άλλον άνθρωπο (τον Παντελίδη) που δεν είναι αυτή τη στιγμή εδώ και που ξέρω ότι θα με ήθελε πολύ ευτυχισμένη. Ήμουν η Μαρία του Παντελή, αλλά σήμερα είμαι η Μαρία του Αλέξανδρου», εξομολογείται θέλοντας να κλείσει ένα κεφάλαιο στη ζωή της και να ανοίξει ένα καινούργιο.