09_12_16_103

Το The Mall Athens, υποδέχεται τα «Αυθεντικά Χριστούγεννα» και μας ταξιδεύει στην πιο όμορφη εποχή του χρόνου μέσα από την μαγική διακόσμησή του. Εκατομμύρια γιορτινά λαμπάκια και λαμπερά στολίδια έχουν μετατρέψει το αγαπημένο μας εμπορικό κέντρο στον απόλυτο χριστουγεννιάτικο προορισμό. Έως τις 7 Ιανουαρίου, αγαπημένοι χριστουγεννιάτικοι ήρωες, διαδραστικά stages, εργαστήρια παιχνιδιών, κατασκευές και ο αγαπημένος μας Άγιος Βασίλης υπόσχονται να ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους!

09_12_16_058

Και μπορεί τα events του The Mall Athens να είναι πολύ δελεαστικά για να πάτε μέχρι εκεί για να γιορτάσετε τα «Αυθεντικά Χριστούγεννά» του, αλλά ακόμα και χωρίς τις δράσεις η διακόσμηση και μόνο του χώρου είναι αρκετή για να περάσετε τις γιορτές σας εμπορικό κέντρο και να φωτογραφηθείτε στους υπέροχους, χριστουγεννιάτικους χώρους του.

09_12_16_085

Χιλιάδες led λαμπάκια μεταμορφώνονται σε αστέρια, teddy bears, έλκηθρα και μπάλες και γεμίζουν τον χώρο δημιουργώντας την πιο εντυπωσιακή εικόνα. Γιατί αν δεν κάνετε instagram posts μπροστά από αυτά κομψοτεχνήματα των Χριστουγέννων, τότε που θα κάνετε;

09_12_16_047

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα σε αυτό το link ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του The Mall Athens εδώ.