Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου περιμένει το δεύτερο μωράκι της και μαζί με το σύζυγό της και την κόρη της Λυδία είναι πολύ ευτυχισμένοι. Η ηθοποιός ήθελε από την πρώτη στιγμή να μεγαλώσει την οικογένειά της και νιώθει διπλά ευλογημένη. Αρχικά για την εγκυμοσύνη και έπειτα για τους συνεργάτες που έχει τη δεδομένη περίοδο της ζωής της. Η Πηνελόπη αν και διανύει τον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της κάνει περιοδεία με το έργο «Μόλις Χώρισα». Οι συνεργάτες της όπως έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη την προσέχουν, τη φροντίζουν και θέλουν να είναι ευδιάθετη και χαμογελαστή.

Ποιο είναι όμως το φύλο του μωρού που περιμένει η ηθοποιός; «Ξέρω το φύλο, αλλά δεν μπορώ να σας το πω ακόμα. Δεν είμαι προληπτική καθόλου, αλλά γενικά χρειάζεται προσοχή… Επειδή η εγκυμοσύνη είναι μία κατάσταση μεγάλης επικινδυνότητας, δεν μπορούμε να πούμε το οτιδήποτε αν δεν είμαστε 100% σίγουροι. Και 100% σίγουροι θα είμαστε προς το τέλος», είχε δηλώσει την τελευταία φορά στις κάμερες.

Η Τζόυς Ευείδη όμως φαίνεται πως είχε άλλη γνώμη αφού σήμερα σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι μαζί στις 10» αποκάλυψε πως η Πηνελόπη Αναστασοπούλου περιμένει αγόρι.

Δείτε το βίντεο


Σίγουρα, η Τζόυς Ευείδη δεν ήθελε να προδώσει το μυστικό της ηθοποιού αλλά λόγω του ότι η Πηνελόπη είναι 4 μηνών θεώρησε πως είναι γνωστό.