Σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας και έχοντας στην παρέα του γνωστή δημοσιογράφο, διασκέδασε ο Παύλος Βαρδινογιάννης, λίγους μήνες αφότου έγινε γνωστό πως χωρίζει από την Τζίνα Αλιμόνου, μετά από δέκα χρόνια κοινής πορείας και τέσσερα παιδιά.

Τα νομικά έγγραφα παρελήφθησαν από την Τζίνα τον περασμένο Νοέμβριο, με την ίδια να αιφνιδιάζεται από την κίνηση του επιχειρηματία, καθώς, ενδόμυχα, πίστευε ότι, παρά τα όποια προβλήματα είχαν προκύψει στον γάμο τους τα τελευταία  δύο χρόνια, με κυριότερο τον τόπο διαμονής της οικογένειας (η Τζίνα επιθυμούσε να μένουν στην Ελλάδα και ο Παύλος να επιστρέψουν στο Κονέκτικατ), θα κατάφερναν να βρουν μια οδό επικοινωνίας. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό και ο επιχειρηματίας κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, ζητώντας τη λύση του γάμου τους λόγω διαφωνίας για την κοινή συζυγική ζωή τους, καθώς και ψυχικής αποστασιοποίησης μεταξύ τους.

Στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά τον χωρισμό, ο Παύλος απαθανατίστηκε, πριν από λίγες ημέρες, στο νυχτερινό κέντρο Fantasia, με μεγάλη παρέα, στην οποία βρισκόταν και η Σάσα Σταμάτη.

φωτογραφίες: NDP Photo Agency