1.Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «OLIVE MEDIA Α.Ε.», η οποία εδρεύει στo Μαρούσι, (Λ. Κηφισίας 36), εκδότρια του περιοδικού “PEOPLE” στο εξής καλούμενη «o Διοργανωτής» σε συνεργασία με τo ξενοδοχείο «Aigialis Hotel & Spa» το οποίο εδρεύει στην Αμοργό, στο εξής καλούμενη «η Εταιρεία» διοργανώνουν διαγωνισμό μέσω SMS στο περιοδικό “PEOPLE” από την Κυριακή 13/8/2017  και ώρα 06.00 έως την Τετάρτη 23/8/2017  στις 13.00, με δώρο: 3ημερο πακέτο διακοπών στο ξενοδοχείο Αιγιαλής.  Συγκεκριμένα : Δωρεάν μεταφορά από και προς το λιμάνι κατά την άφιξη και την αναχώρηση, 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό, ένα δείπνο στο Εστιατόριο Αμβροσία, ένα δείπνο στο Εστιατόριο Nick’s Pizza, καθώς και ένα μασάζ 40’ στο Ύδωρ Spa για κάθε ζευγάρι.  Το δώρο είναι συνολικής αξίας 1.000€.

2. Δικαίωμα συμμετοχής στον Διαγωνισμό έχουν όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδας, αναγνώστες του περιοδικού “PEOPLE” και άνω των 18 ετών. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι του Διοργανωτή, της Εταιρείας καθώς και των συνδεδεμένων με αυτές εταιρειών, όπως επίσης οι προμηθευτές τους ή εταίροι τους, οι εργαζόμενοι στο σύνολο των διαφημιστικών εταιρειών που τυχόν εμπλακούν στον Διαγωνισμό, καθώς και οι οικογένειες όλων των ανωτέρω εργαζόμενων μέχρι β΄ βαθμού συγγένειας.

3. Ο Διοργανωτής θεωρεί, ότι αυτός που συμμετέχει στον Διαγωνισμό με την αποστολή γραπτού sms είναι ο κάτοχος ή αυτός που έχει τη νόμιμη έγκριση ή εξουσιοδότηση του κατόχου της SIM, που αντιστοιχεί στον αριθμό κλήσης του κινητού, με το οποίο έλαβε μέρος στον Διαγωνισμό.

4. Κάθε διαγωνιζόμενος πρέπει να συμπληρώσει στο sms τα εξής στοιχεία: «PEOPLE» (κενό) «AMORGOS» (κενό) «ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ» και να το αποστείλει στο 54777.  Το  κόστος κάθε μηνύματος είναι €1,00 + Φ.Π.Α.24%.

5. Κάθε συμμετοχή, που θα σταλεί  εκτός των ανωτέρω (υπό 1) χρονικών πλαισίων θεωρείται εκπρόθεσμη και ως εκ τούτου μη έγκυρη. Στην κλήρωση θα συμμετέχουν μόνον όσοι διαγωνιζόμενοι έστειλαν έγκυρη συμμετοχή. Την Δευτέρα 4/9/2017 στις 16.00 θα διενεργηθεί κλήρωση στα γραφεία του «διοργανωτή» από την οποία θα αναδειχθούν δύο (2) τυχεροί νικητές.

6. Οι νικητές του Διαγωνισμού θα ειδοποιηθούν από τον Διοργανωτή τηλεφωνικά στη SIM κάρτα που αντιστοιχεί στον αριθμό κλήσης του κινητού τηλεφώνου με το οποίο έλαβαν μέρος στον Διαγωνισμό. Οι νικητές θα συνεννοηθούν απευθείας με την Εταιρεία για την εξαργύρωση των δώρων τους από τις 4/9/2017- 8/9/2017,  αλλιώς χάνουν  το δικαίωμα τους στα δώρα.  Οι νικητές δεν έχουν δικαίωμα εξαγοράς του Δώρου σε χρήματα. Το Δώρο είναι προσωπικό και δεν μεταβιβάζετε, δεν ανταλλάσσετε και δεν είναι δυνατό να ζητηθεί η εξαργύρωσή του με χρήματα σε οποιαδήποτε τιμή.

Οι διανυκτερεύσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν από τις 9/9/2017 έως 10/10/2017 κατόπιν συνεννοήσεις και διαθεσιμότητας του ξενοδοχείου.

7.  Ρητά δηλώνεται ότι η ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα, που διαχειρίζεται τη λήψη των SMS θα διατηρεί αποκλειστικά και μόνο καθ’ όλη τη διάρκεια του Διαγωνισμού όλα τα αποστελλόμενα από τους συμμετέχοντες μηνύματα, καταγράφοντας συγχρόνως τη συγκεκριμένη ημερομηνία και χρονική στιγμή (ώρα και δευτερόλεπτο) αποστολής τους, καθώς και τον αριθμό της κάρτας SIM μέσω του οποίου έχει αποσταλεί το SMS μήνυμα.

8. Αναφορικά με τα στοιχεία των συμμετεχόντων, θα τηρηθεί από τον Διοργανωτή απόλυτη εχεμύθεια και δεν θα χρησιμοποιηθούν τα στοιχεία αυτά για κανένα απολύτως λόγο παρά μόνο κατά το στάδιο της επιβεβαίωσης του νικητή του Διαγωνισμού και για την επικοινωνία του περιοδικού μαζί του και ακολούθως όλα τα στοιχεία των συμμετεχόντων θα καταστρέφονται από τον Διοργανωτή. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό με την αποστολή γραπτών μηνυμάτων συνιστά ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των όρων του Διαγωνισμού.