Η Βίκυ Χατζηβασιλείου είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media και, μάλιστα, δεν διστάζει να απαντήσει σε σχόλια των διαδικτυακών της φίλων, ακόμη και όταν είναι αρνητικά.

Αυτό ακριβώς συνέβη και με ένα βίντεο που «ανέβασε» η παρουσιάστρια, η οποία δεν έκρυψε την ενόχλησή της για ένα εκ των σχολίων και απάντησε δεόντως.

Η Βίκυ δημοσίευσε στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο ψωνίζει μπισκότα, σοκολάτες και χυμούς για τα παιδιά της Μάνδρας που επλήγησαν από τις πλημμύρες, καλώντας τους followers της να βοηθήσουν κι εκείνοι όσο μπορούν.

«Κάνε καλό και ρίξτο στο γιαλό! Μην ποστάρεις τις πράξεις σου ΚΑΙ το διαλαλείς στο ίνστα», σχολίασε ένας εκ των followers, προκαλώντας την «έκρηξη» της παρουσιάστριας: «εσύ αυτό κατάλαβες; Ούτε σου πέρασε από το μυαλό ότι ενημερώνω τον κόσμο για να επιλέξει σωστά σε περίπτωση που θέλει να βοηθήσει! Και σε περίπτωση που δεν σκέφτηκε καν να βοηθήσει, να το πράξει! Τι κρίμα!! Καλύτερα όμως να βρεθούν 100 μιμητές και ένας που θα κατηγορήσει (εσύ), παρά να μην βρεθεί κανένας μιμητής με το να αποφύγω την ανάρτηση και τον κίνδυνο των κακοπροαίρετων σχολίων (των δικών σου)».

ΣΤΗ ΜΆΝΔΡΑ ΑΤΤΙΚΉΣ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΆ! Κι έρχονται Χριστούγεννα! Απλά στο θυμίζω…

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vicky Chatzivasileiou (@vikychatz) στις