Από τον Μαρίνο Βυθούλκα

Ο Θέμος Αναστασιάδης επιστρέφει για 16η χρονιά στον τόπο του εγκλήματος, με νέο τίτλο, νέο πρόσωπο στην ομάδα του και έτοιμος να εκπλήξει το τηλεοπτικό κοινό με τις ανατρεπτικές του συνεντεύξεις. Εξάλλου, το Όλα έχει κερδίσει με την αξία του μια θέση ανάμεσα στις κορυφαίες εκπομπές της ιδιωτικής τηλεόρασης.

Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες του People, ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Ρίο, Λευτέρης Πετρούνιας, θα είναι ένας από τους καλεσμένους της πρώτης εκπομπής, που πρόκειται κάνει πρεμιέρα στις 31 Οκτωβρίου μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Εκτός από την Δούκισσα Νομικού, φέτος στο πλευρό του Θέμου Αναστασιάδη θα βρίσκεται και ο Φάνης Λαμπρόπουλος, γνωστός μέσα από την ιντερνετική εκπομπή Ένα στα Γρήγορα στο Νetwix, που σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Ο Φάνης θα έχει ένα ρόλο-έκπληξη στο Όλα Ξεκόλλα, τον οποίο ο σταθμός κρατά σαν επτασφράγιστο μυστικό, το οποίο θα αποκαλυφθεί στην πρεμιέρα.

Όσον αφορά τον τίτλο της εκπομπής, ήταν κάτι που έπεσε σαν ιδέα ένα μεσημέρι που η ομάδα είχε πάει για καφέ. Ένας τίτλος με ομοιοκαταληξία, που άρεσε ιδιαίτερα στον Θέμο.

Καλή επιτυχία και καλή σεζόν!