Σαφέστατα ο Γιάννης Σπαλιάρας ήταν από τους κερδισμένους του Survivor παρότι δεν κέρδισε το μεγάλο έπαθλο. Μπορεί να πέρασε δύσκολα, όμως κατάφερε να κερδίσει την συμπάθεια του κόσμου και όχι άδικα.

Αρκετούς μήνες μετά τις περιπέτειες στον Άγιο Δομήνικο, ο Γιάννης έχει επιστρέψει στην καθημερινότητά του. Μπορεί να μην τον βλέπουμε τηλεοπτικά, όμως πλέον λανσάρει τη δικιά του σειρά αρωμάτων.

Μιλώντας στην κάμερα του Όλα Καλά, επεσήμανε σχετικά με το reality: «Με βοήθησε πάρα πολύ το Survivor γιατί πριν ήταν δύσκολα τα πράγματα… Φυσικά και θα ήθελα να είμαι κομμάτι της τηλεόρασης, όμως υπήρχα τηλεοπτικά και πριν το Survivor».

Οι μπηχτές του δεν έλειψαν μάλιστα και σε ότι αφορά τον ΣΚΑΪ, με το δημοσιογράφο να του τονίζει πως θα  έπρεπε να έχει απορροφηθεί από το σταθμό. «Τα ακούτε εκεί στο ΣΚΑΪ τι λέει ο Τάσος Ριζόπουλος; Τόσα κιλά χάσαμε και δεν μας έχετε δώσει μία εκπομπή», είπε με χιούμορ.

Το τέλος της συνέντευξής του ήταν πραγματικά όλα τα λεφτά. Όταν μίλησαν για δημοσιογράφους και καταστάσεις που είχε να αντιμετωπίσει ο Γιάννης στο παρελθόν, εκείνος είπε: «Εντάξει ρε παιδιά, 4.000 είπα,  6 εκατομμύρια είναι οι γυναίκες στην Ελάδα. Έχω αφήσει κι όλας!».

Απλά απολαυστικός.