Το «Ooh La La» έχει  ξεκινήσει δυναμικά εδώ και ένα μήνα και η Σάσα Σταμάτη βρίσκεται στο τιμόνι της εκπομπής του Σαββατοκύριακου. Ο Μαρίνος Βυθούλκας τη συνάντησε και την… ανέκρινε ενδελεχώς!

Σχετικά με την προσωπική της ζωή, η Σάσας εξήγησε: «Τα καλά πράγματα αργούν να΄ρθουν… Δεν είπα κάτι για σχέση, είπα ότι περνάω καλά… Είμαι λίγο κρυψίνους στα προσωπικά μου».

Για το νέο της ξεκίνημα δηλώνει χαρούμενη και πως περνά πολύ ωραία. «Είμαστε παιδιά που γνωριζόμαστε από το παρελθόν και έχουμε ενωθεί. Είναι μια lowbadget εκπομπή. Μην φανταστείς ότι έχουμε τεράστια παραγωγή ή δουλεύουν πολλοί άνθρωποι. Είναι κάτι πολύ ζεστό και φιλικό και μου αρέσει πολύ. Δεν αισθάνομαι ότι είμαι παρουσιάστρια. Αν θα γίνω θα δείξει. Προς το παρόν αισθάνομαι ότι είμαι δημοσιογράφος-ρεπόρτερ. Πάντα όταν έχεις πάει στο θέμα εσύ, έχεις κάτι να πεις μετά στο πλατό. Είναι διαφορετικά να το ζήσεις από κοντά και διαφορετικά να σου το λένε οι άλλοι», δήλωσε η Σάσα Σταμάτη.

Αξίζει βέβαια να αναφέρουμε και το σχόλιο που έκανε σχετικά με τον ανταγωνισμό με τα «Αποκαλυπτικά» και το Μένιο Φουρθιώτη. «Έχει κάνει επιτυχία. Είναι 5 χρόνια εκπομπή. Εμένα μου αρέσει ο ανταγωνισμός. Δηλαδή, μου αρέσει να παίζω μπάλα με δυνατούς», ανέφερε on camera.

Τι απαντά σε όσους σχολιάζουν πως έχει πέσει πάγος στη σχέση της με τη Φαίη Σκορδά; «Η Φαίη καταρχάς μου έστειλε μήνυμα στην πρεμιέρα. Η Φαίη ήταν η πρεμιέρα που πριν 7 χρόνια στο MEGA, δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό, με έπιασε από το χέρι και της λέω Φαίη τρέμω και μου λέει στο δοκιμαστικό, μην φοβάσαι τίποτα, θα πάνε όλα καλά. Η φιλία δεν είναι παρουσία. Δεν είναι αν βγαίνεις κάθε μέρα μαζί με κάποιον είστε κολλητοί, ενώ αν δεν βγεις έχετε τσακωθεί.»