bsb madwalk people 198 (1)

από τη Γωγώ Θωμά

Η Μαίρη Συνατσάκη που θα φορέσει ρούχα της BSB στο red carpet αλλά ένα outfit και στη σκηνή μοιράστηκε μαζί μας τα συναισθήματά της λίγο πριν το μεγάλο show: “Από την πρώτη χρονιά του MadWalk ήμουν εκστασιασμένη με το γεγονός ότι η μόδα συνδέεται έτσι με τη μουσική. Νιώθω να ταυτίζομαι και έχω τεράστια χαρά μέσα σε αυτό».

Φέτος δίπλα της στην παρουσίαση βρίσκεται ο Γιώργος Μαζωνάκης. Πως νιώθει για αυτή την συνύπαρξη; «Ο Γιώργος είναι πάρα πολύ ενθουσιώδης και πολύ έτοιμος να δουλέψουμε σκληρά. Έχει μία παιδικότητα στον τρόπο που το αντιμετωπίζει με την έννοια της χαράς και της ανυπομονησίας και ταιριάζουμε πολύ σε αυτό. Επίσης, είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ πάρα πολύ για το στιλ του, ίσως ο μοναδικός Έλληνας που έχει τολμήσει να πειραματιστεί τόσο και να μπορεί να το υποστηρίξει τόσο καλά. Οπότε τον θεωρώ ιδανικό για παρουσιαστή της βραδιάς».

bsb madwalk people 198 (2)

Η Μαίρη μας αποκάλυψε λεπτομέρειες για τις στυλιστικές επιλογές της τόσο στο κόκκινο χαλί του MadWalk, όσο και για τα ρούχα που θα φορέσει στην παρουσίαση. Όλα φυσικά σε συνεργασία με τον fashion stylist Άρη Γεωργιάδη. «Στόχος και των δύο μας ήταν να δώσουμε έναν πιο street χαρακτήρα στις εμφανίσεις μου, γιατί και εγώ και οι υπόλοιπες γυναίκες που έχουν βρεθεί στην παρουσίαση του MadWalk έχουμε φορέσει το χολιγουντιανό red carpet look. Έτσι φέτος θέλαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Ωστόσο, το κόκκινο χαλί θα το τιμήσουμε με παραμύθι!» Ο fashion stylist Άρης Γεωργιάδης μας δίνει τις λεπτομέρειες: «Για το red carpet η Μαίρη θα εμφανιστεί με ένα ρομαντικό, παραμυθένιο look από την BSB με κάποιες λεπτομέρειες από «σκληρά» υλικά. Οι μεταλλικές λάμψεις σε συνδυασμό με το εφέ που κάνει το ύφασμα που θα χρησιμοποιηθεί, δημιουργούν ένα σκηνικό, το οποίο παραπέμπει σε ηρωίδες και πριγκίπισσες του παραμυθιού. Σαν μία μοντέρνα σταχτοπούτα.» Στα looks της παρουσίασης τα ρούχα της θα έχουν ένα ύφος street style με μία προσέγγιση υψηλής ραπτικής από πολυτελή υλικά.

Οι BSB δημιουργίες που θα φορέσει η Μαίρη είναι custom made, ενώ συμβάλλουν ώστε να δημιουργηθούν δύο διαφορετικοί χαρακτήρες ένας «παραμυθένιος» για το red carpet και ένας street glam για την παρουσίαση του event.

bsb madwalk people 198 (3)

Ο Άρης Γεωργιάδης μας δίνει το fashion στίγμα και από τις λεπτομέρειες φαίνεται πως το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό. «Σπάει τους κανόνες που θέλουν τις παρουσιάστριες να επιλέγουν μάξι τουαλέτες και προσεγγίζει το χαρακτήρα του καναλιού που πραγματοποιεί το θεσμό. Επίσης κάποια από τα ρούχα της περνάνε μηνύματα. Για παράδειγμα δεν είναι απλά ένα φόρεμα, άλλα το ρούχο θα έχει ένα στοιχείο που «κλείνει το μάτι» στους θεατές περνώντας ένα μήνυμα». Η Μαίρη αναφέρει σχετικά με αυτό: “Έχουμε την πρόθεση ειδικά μέσα από ένα συγκεκριμένο ρούχο να περάσουμε ένα μήνυμα. Εύχομαι ότι θα είναι αρκετά εμφανές αυτό που θα πούμε κατά τη διάρκεια της βραδιάς”.  Όπως μας αποκαλύπτουν, στόχος τους είναι η Μαίρη να αλλάξει συνολικά έξι φορές –γεγονός που θα δοκιμαστεί σε πραγματικό χρόνο στην πρόβα τζενεράλε της Κυριακής. Εκτός από τις δύο custome made BSB δημιουργίες (μία για το κόκκινο χαλί και μία κατά τη διάρκεια της παρουσίασης) θα φορέσει Celia Kritharioti, Vrettos Vrettakos, Apostolos Mitropoulos, Deux Hommes και Stelios Koudounaris».

Περισσότερα νέα και πλούσιο ρεπορτάζ στο People που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή μαζί με το Πρώτο Θέμα.