Το καλοκαίρι είναι εδώ. Και η Stoli επίσης. Αυτή η συνάντηση δημιούργησε το #StoliSummer -ένα καλοκαίρι που δεν τελειώνει ποτέ! Γιατί είτε είστε σε νησί και δεν θέλετε να φύγετε με τίποτα είτε δεν είστε σε νησί αλλά ονειρεύεστε διακοπές, η Stoli κάνει την επιθυμία σας πραγματικότητα, προσκαλώντας σας στο μεγάλο διαγωνισμό #StoliSummer.

Ο τρόπος συμμετοχής είναι απλός και άκρως καλοκαιρινός! Γράφετε ένα μήνυμα για τη Stoli στην άμμο – με κοχύλια, βότσαλα ή όποιον άλλο τρόπο φανταστείτε- το φωτογραφίζετε και το ανεβάζετε στο Instagram ή το Facebook, με το hashtag #StoliSummer, κάνοντας check in στην παραλία που είστε.

Το team της Stoli θα δει τη φωτογραφία και θα σας ανταμείψει με τρία πακέτα διακοπών και την απόλυτη ελευθερία να διαλέξετε εσείς το πού, το πώς και το πότε.

Αξίζει να σημειωθεί, πως σχεδόν κανείς από τους συμμετέχοντες δεν θα μείνει παραπονεμένος, αφού εκτός από τα τρία μεγάλα δώρα, κάθε εβδομάδα, ένας τυχερός νικητής θα κερδίζει ένα Stoli Rescue Pack με «εξοπλισμό επιβίωσης» (καπέλο, γυαλιά ηλίου, μπάλα παραλίας, πετσέτα θαλάσσης) και φυσικά, την αγαπημένη βότκα Stoli.

Για να πάρετε ιδέες και να δείτε πώς θα κερδίσετε, μπείτε στο site της Stoli www.stolisummer.gr και…
καλές διακοπές!