Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μπορεί να έγινε διάσημος από την συμμετοχή του και τη νίκη του στο Survivor, ωστόσο, αποδεικνύει πως δεν απώλεσε την ανθρωπιά και την ευαίσθητη πλευρά του.

Ο 34χρονος Σκιαθίτης συγκίνησε τους πάντες, όταν ανταποκρίθηκε στην επιθυμία ενός μικρού θαυμαστή του, που είναι σοβαρά άρρωστος και τον επισκέφθηκε στο νοσοκομείο!

Όπως ανέφεραν στην εκπομπή Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω, συγγενείς του μικρού Βαγγέλη επικοινώνησαν με τους συνεργάτες του Γιώργου και τους έκαναν γνωστό πως μεγάλη επιθυμία του παιδιού είναι να γνωρίσει τον νικητή του Survivor.

Δίνοντας το καλό παράδειγμα, ο Γιώργος ανταποκρίθηκε αμέσως στο αίτημα, έφυγε από την Σκιάθο και επισκέφθηκε τον λιλιπούτειο θαυμαστή του στο νοσοκομείο Παίδων της Αθήνας, κρατώντας μια σακούλα με παιχνίδια, ενώ έδεσε στο χέρι του την κόκκινη μπαντάνα που φορούσε στο παιχνίδι!

Όπως ήταν αναμενόμενο, η χαρά του μικρού Βαγγέλη δεν κρύφτηκε, ενώ, φωτογραφίες αναρτήθηκαν στα social media και πολλοί επαινούν τον 34χρονο γι’ αυτή την κίνηση.