Το νέο «κίνημα» στα social media που έγινε viral και εξαπλώνεται!

Μπορεί το κάπνισμα να απαγορεύεται εδώ και χρόνια στους δημόσιους χώρους στην Ελλάδα (αλήθεια, για να δούμε ποιος από εσάς θυμάται πόσα…- κουιζάκι για σήμερα), αλλά τελικά όλο και κάποιο παραθυράκι βρίσκεται και σε πολλά εστιατόρια, μπαρ, κλαμπ όλο και κάπου μπορείς να καπνίσεις. Τον πρώτο καιρό που το κάπνισμα απαγορεύτηκε μας βγήκε αντίδραση, μουρμούρα, παράπονα, σηκώθηκαν πολλές παντιέρες για το «δικαίωμα» στο κάπνισμα. Στη συνέπεια, πολλοί προσπαθήσαμε να το κόψουμε, να πούμε «λοιπόν, αυτό είναι το τελευταίο τσιγάρο»- πολλοί όμως χωρίς επιτυχία, έχοντας κάνει άφθονα «τελευταία τσιγάρα» μέχρι σήμερα.

Πλέον, όμως, πέρασε η αντίδραση στην απαγόρευση και μοιάζει να ήρθε μια πιο συνειδητή απόφαση για πολλούς. Εδώ και αρκετό καιρό ένα νέο κίνημα μοιάζει να εξαπλώνεται και να γιγαντώνεται. Το #teleftaiotsigaro γίνεται trend στα social media, με πολλούς celebrities να το ακολουθούν και να μοιράζονται τον δικό τους, προσωπικό λόγο που αποφάσισαν να κόψουν το κάπνισμα.

Φαίνεται πως πλέον ο Έλληνας το έχει πάρει πια απόφαση πως ήρθε η ώρα για να κόψει το κάπνισμα επειδή το θέλει κι επειδή μπορεί, και μετά από άπειρα «τελευταία τσιγάρα» και αποτυχημένες απόπειρες, το νέο αυτό «κίνημα» δίνει πολύ πιο μαζική διάσταση στην απόφαση «τελευταίο τσιγάρο». Ο ένας δίνει κίνητρο στον άλλον και έτσι γίνεται και πιο εύκολο. Είναι ωραίο όταν προσπαθείς κάτι σημαντικό για σένα να βρίσκεις συμμάχους, να βρίσκεις και άλλους που νιώθουν το ίδιο με σένα. Ψάχνοντας το hashtag #teleftaiotsigaro θα δεις για ποιο λόγο το έχει αποφασίσει ο καθένας. Θα δεις πως είμαστε πια πολλοί. Και συνεχίζουμε. Άλλος για #teleftaiotsigaro;

Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ!