Ο Λάμπρος Χούτος μίλησε για όλους για όλα όσα έζησε στο Survivor. Ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε και στην αγωνιστική του απόδοση αποκαλύπτοντας: «Δεν ήμουν τόσο καλά σωματικά με τα γόνατά μου. Πριν πάω στον Άγιο Δομίνικο έπρεπε να πάω για χειρουργείο στο αριστερό μου πόδι. Ο γιατρός μου είπε δεν είσαι για να τρέχεις. Έκανα την τρέλα και είπα να το κάνω… Ευτυχώς που μπήκα σε τόσα πολλά αγωνίσματα και δεν είχα θέμα».

Εκτός αυτού μάλιστα αναφέρθηκε και στη στιγμή που συγκίνησε όλους, όταν σε έπαθλο επικοινωνίας διάβασε μήνυμα της μητέρας του παιδιού του. Οι δύο τους έχουν αποκτήσει μαζί τον Τζορτζίνο ο οποίος τους δένει και ο Λάμπρος μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για τη σχέση τους.

Πρόκειται για την πρώην σύζυγό του, η οποία κατάγεται από την Περσία και με την οποία γνωρίστηκε στο Μιλάνο! Η Έμα ργάζεται ως fashion designer, ενώ με τον πρώτην ποδοσφαιριστή έχουν άψογες σχέσεις. «Προσπαθώ να πηγαίνω κάθε μήνα για 10-15 μέρες να τον βλέπω», ανέφερε για το γιο του.

Μάλιστα όταν η παρουσιάστρια τον ρώτησε για ενδεχόμενο επανένωσης με την πρώην σύζυγό του, ο ποδοσφαιριστής απάντησε: «Την αγαπάω είναι μέσα στην καρδιά μου, αλλά άλλο το ένα άλλο το άλλο. Για να συζήσουμε όχι, αλλά πάντα θα είναι στην οικογένειά μου».

Δείτε στο βίντεο όσα αποκάλυψε στο Survivor Πανόραμα.